Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Лупита е една од поубавите црнкињи, ама кастингот е чиста пропаганда.
Цела продукција е слоп. Од костимографија до актери.

Лупита е една од поубавите црнкињи, ама кастингот е чиста пропаганда.
Цела продукција е слоп. Од костимографија до актери.
Мене не ми е убава, но земено просекoт предвид поминува. Не може да ми текне позната црна актерка што е особено убава. Изгуглав и ги номинираат певаљките како рири и бијонс, но не го сметам тоа или таму некои полу моделки со полу улоги. Ја видов и Хали Бели по листиве и како за 87 години не е лоша, она секако во прајмот беше вредна за титулата. Ако Лупита е една од поубавите, кои се другите? Јас навистина почнувам да верувам дека Зендаја го заслужува секое светло овие денови. Па и Том Холанд го зеле како пакет веќе да одат.

Остај го интернетот со муабетите за костимографија, лесно се средува тоа и нема нешто особено да приметиш во финалниот продукт. Можам да го бранам до денот додека не излезе, но сепак и јас мислам ќе флопне. Oh Athena, спаси го те молам и од оваа невоља.

Мене не ми е убава, но земено просекoт предвид поминува. Не може да ми текне позната црна актерка што е особено убава. Изгуглав и ги номинираат певаљките како рири и бијонс, но не го сметам тоа или таму некои полу моделки со полу улоги. Ја видов и Хали Бели по листиве и како за 87 години не е лоша, она секако во прајмот беше вредна за титулата. Ако Лупита е една од поубавите, кои се другите? Јас навистина почнувам да верувам дека Зендаја го заслужува секое светло овие денови. Па и Том Холанд го зеле како пакет веќе да одат.

Остај го интернетот со муабетите за костимографија, лесно се средува тоа и нема нешто особено да приметиш во финалниот продукт. Можам да го бранам до денот додека не излезе, но сепак и јас мислам ќе флопне. Oh Athena, спаси го те молам и од оваа невоља.
Зандаја е мулатка не се рачуна.
Лупита е чиста црнкиња.

Зандаја е мулатка не се рачуна.
Лупита е чиста црнкиња.

па има поубави црнкињи со женски црти, оваа нема ништо. Како она хоророт со таа што ја избраа за Romeo and Juliet. Ова како да не сакаат само да стават малцинство, него и да го стават најлошото можно нешто, да ти се намочаат у фаца, а ти да гледаш.

Убави црнкињи се Ријана и Бијонсе.

Најјаки коментари:

The face that launch a 1000 pirate ships, in Somalia.
Helen of Troy? More like Helen of Detroit.

:pos: :pos:

Во нормален свет се знаеше, Сидни Свини ќе беше перфектен кастинг.

Фотошоп е сликата.

Секако очекувам срање но оваа слчика е фотошопирана ос филмот 12 години роб.

1770035109275.png
1770035264496.png

Ти да си била лезбејка многу грда женска ќе си имала. :ROFLMAO:
Човече не ми зборуј за убавина и Сидни Свини во иста реченица.
Цицки =/= убавина.

По црти на лицето Лупита е поубава од Сидни.
Брутални се сцените на Сидни со Д лист глумицава која е 10 пати поубава од неа.
1000009381.jpg

images
Sydney_Sweeney_at_the_2024_Toronto_International_Film_Festival_04_%28Cropped%29.jpg

Не бе ич не е убава, ѓупкана од Кенија е поубава. Свашта.

И тоа погоре извадена некоја шкљ слика од White Lotus, кај што беше најнебитен лик.

images
Sydney_Sweeney_at_the_2024_Toronto_International_Film_Festival_04_%28Cropped%29.jpg

И тоа погоре извадена некоја шкљ слика од White Lotus, кај што беше најнебитен лик.
Значи машката перцепција за убавина падна од Меган Фокс и Анџелина Џоли на Сидни Свини.
Опрајте се.

images

И на слепо човек би рекол грејт факинг џинс.

Значи машката перцепција за убавина падна од Меган Фокс и Анџелина Џоли на Сидни Свини.
Опрајте се.
А женската перцепција падна на Лупита Нионго :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom