Darling
High Value
Лупита е една од поубавите црнкињи, ама кастингот е чиста пропаганда.
Цела продукција е слоп. Од костимографија до актери.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене не ми е убава, но земено просекoт предвид поминува. Не може да ми текне позната црна актерка што е особено убава. Изгуглав и ги номинираат певаљките како рири и бијонс, но не го сметам тоа или таму некои полу моделки со полу улоги. Ја видов и Хали Бели по листиве и како за 87 години не е лоша, она секако во прајмот беше вредна за титулата. Ако Лупита е една од поубавите, кои се другите? Јас навистина почнувам да верувам дека Зендаја го заслужува секое светло овие денови. Па и Том Холанд го зеле како пакет веќе да одат.Лупита е една од поубавите црнкињи, ама кастингот е чиста пропаганда.

Зандаја е мулатка не се рачуна.Мене не ми е убава, но земено просекoт предвид поминува. Не може да ми текне позната црна актерка што е особено убава. Изгуглав и ги номинираат певаљките како рири и бијонс, но не го сметам тоа или таму некои полу моделки со полу улоги. Ја видов и Хали Бели по листиве и како за 87 години не е лоша, она секако во прајмот беше вредна за титулата. Ако Лупита е една од поубавите, кои се другите? Јас навистина почнувам да верувам дека Зендаја го заслужува секое светло овие денови. Па и Том Холанд го зеле како пакет веќе да одат.
Остај го интернетот со муабетите за костимографија, лесно се средува тоа и нема нешто особено да приметиш во финалниот продукт. Можам да го бранам до денот додека не излезе, но сепак и јас мислам ќе флопне. Oh Athena, спаси го те молам и од оваа невоља.
Зандаја е мулатка не се рачуна.
Лупита е чиста црнкиња.

Како да не, Бијонсе...Убави црнкињи се Ријана и Бијонсе.

Како да не, Бијонсе...
Сидни Свини рекол за Елена Тројанска![]()

Човече не ми зборуј за убавина и Сидни Свини во иста реченица.
Цицки =/= убавина.
По црти на лицето Лупита е поубава од Сидни.
Брутални се сцените на Сидни со Д лист глумицава која е 10 пати поубава од неа.
Прегледај го приврзокот 468535
Значи машката перцепција за убавина падна од Меган Фокс и Анџелина Џоли на Сидни Свини.![]()
![]()
Не бе ич не е убава, ѓупкана од Кенија е поубава. Свашта.
И тоа погоре извадена некоја шкљ слика од White Lotus, кај што беше најнебитен лик.
И на слепо човек би рекол грејт факинг џинс.![]()
![]()
Не бе ич не е убава, ѓупкана од Кенија е поубава. Свашта.
И тоа погоре извадена некоја шкљ слика од White Lotus, кај што беше најнебитен лик.
А женската перцепција падна на Лупита НионгоЗначи машката перцепција за убавина падна од Меган Фокс и Анџелина Џоли на Сидни Свини.
Опрајте се.