wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 20.113
- Поени од реакции
- 35.235
Како мислиш никој, јас мислев само повеќето што ги цитирав? Не вреѓај сега сите, има луѓе што во 5 мин вршат работа, бем уем тенкју мем:i sega nikoj ne znae kako da glasa...
Смееме Ваше Височество да ве цитираме на форум кога реплицирате или не? Еве ако целосно се согласуваш преземи некои од прашањата на толку збунети членови. Објасни како би функционирало тоа, роми, мешани бракови, индијанци, натурализација, војни, гледаш жедни се за одговори. Без притисок, не би сакал да ти одземам од времето. Моја грешка што мислев на форум се дискутира. Имаш горе заокружување да/не, заштеди си го времето следниот пат ако ти е толку скапоцено.И што е контроверзното?
Според мене нема ништо контроверзно. Одма после прво читање се согласив. Ти се прајш некој дрвен адвокат тука тегнеш локуми, а не ни разбра што сакав да кажам.
Особено тешко беше да разбереме што сакаш да кажеш. Еве го погоре постот, се надевам некој ќе успее да му влезе втрага да го дешифрира. Јас ги исмевам сите збунети што уште не знаат што се збори и што се гласа, додека ти струја од дете во првите 5 минути прочита, анализира, размисли, даде одговор зошто не е контроверзно и заврши работа. Кога ќе најдеш време прифати го комплиментот, ќе го оставам на крајот на постот за да не се сретнеме пак, бидејќи гледам плачеш од директни конфронтации.