Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo na spotov svesno ili nesvesno me videle preku 1000000 lujge
![]()
Па добар си шо
Никогаш не ми бил дел во стандард шемата за излегување, оние рок места кои ги вртам две децении, еднаш случајно имам седено, ама тоа ми се генералните импресии од местото. Некој просек, по тоа ќе го паметам, плус кучето кое ми дишеше во муда.

Њама проблема бе обаче, ако сакаш и чубрица ќе ти донесам, за да не ти биде различно на тоа што си навикнат
Овој војаџер во Германија 100% го врзуваат у некој подрум тетки у менопауза и го шамараат по јајцата додека пејат кумбаја мај љорд.

И јас мислам така. Многу небитни празници за администрација да го прчи у Грција. Башка и недела не се работи. Ништо не функционира, не можеш топло лепче да си купиш.
Ти немаш право да зборуваш за работа, зашто не работиш ништо.![]()

И ѓаволот некогаш бил ангел.. Што ти смета моето демонско име

Ти си знаешИ ѓаволот некогаш бил ангел.. Што ти смета моето демонско име![]()

Не си повеќе божје чедо.И ѓаволот некогаш бил ангел.. Што ти смета моето демонско име![]()
Абе што ви згрешив јасТи си знаеш![]()

Ич ништо, уживај, добра си. Смени ник следниот пат на 01.01.2027, пред да ни честиташ празнициАбе што ви згрешив јас![]()

Срам да ви е знааачиии какви стеИч ништо, уживај, добра си. Смени ник следниот пат на 01.01.2027, пред да ни честиташ празници![]()

Нема да одиш во рајот а после судниот ден нема Исус да те воскресне од мртвите.И ѓаволот некогаш бил ангел.. Што ти смета моето демонско име![]()
Моето корисничко име не ме дефинира. Ако рајот е место каде што се суди по ник, а не по човечност подобро да не одам. А на крајот и пеколот е празен сите се тукаНема да одиш во рајот а после судниот ден нема Исус да те воскресне од мртвите.