Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Same here.Мене ми одговара да има повеќе празници/неработни денови, дека ги работам и нив ама со скратено работно време (од 4-5 саати) + си лапаш дупла дневница...така да имам време и да го истерам празникот ако е верски секако, а и на крај на месец да легне нешто плус на сметка.
Луѓе што пола работен ден го проаѓаат на форум у куцкање за педери, демографија и Путин и Трамп загрижени за продуктивноста и за македонската економија![]()
Добро утро.Стварно не сфаќам од кај ми се закачи па ти и зашто како стрина некоја идеш во некои безвезни лични напади. Ни се знаеме, ни се познаваме, интернет е, олабави се.
Иначе, ме мотивираше(така да кажам) тоа што периодов имав некои работи по некои институции и не завршив ништо работа пошто све живо споило.
Мои блиски пред некој период на лекар не можеа да отидат зашто некој вечно е на скијање.
Затоа и кажувам. Штом не сме синхронизирани, најубаво е сите на работа.
Слободни врзување и без неработни си го прават. Секоја година ова време вадам потврда за резидентност и само едно Маре во ујп ја издава која овој период е обично на боловање до крај на месецот. На толку превработеност во администрација ова Маре нема замена.Иначе, ме мотивираше(така да кажам) тоа што периодов имав некои работи по некои институции и не завршив ништо работа пошто све живо споило.
Мои блиски пред некој период на лекар не можеа да отидат зашто некој вечно е на скијање.
Не бе па ти. Нека има од се по нешто, само да мешаме. Ќе пишам за мислењето на курајбер попосле.Зошто? Ви пречат мислења и ставови кои не се woke и либтардски? Мене баш ми беа топ до сега темиве, освен на Вот секако, некако многу замав земаа пролибералните ментоли у општеството, заштитени ко бели мечки да не смееш свое мислење да кажеш, па права, па Хелсиншки комитети, па курци па палци. Впрочем темава е и за тоа, контроверзно мислење, нешто кое ќе поттикне дискусија и ќе го запали огнот. Ај ако не да пишеме дека небото е сино и сите среќни и весели да ја заборавиме темава. Мене ми е многу драго што искочив победник на мојата тема која опфаќа многу дирливо прашање во денешно време, така да може да се премине на следна тема и на следна номинација.
@курајбер те номинирам тебе брату, ајде да ја продолжиме миланската конекција.![]()