Wolt Македонија

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.792
Поени од реакции
11.771
Прашав тука пошто мене не ми даваше никаков попуст. Им пишав на корисничка поддршка и ми вратија дека тоа само за нови корисници, а јас ја инсталирав и се регистрирав пред некоја недела и направив нарачка додека бев во Германија (уште не беше почнато мислам во Мкд) и демек сега немам право на попустот.
Ама се уклучив после 1-2 саати пак и сега ми дава, дали од корисничка поддршка ми одобрија појма немам...

Член од
31 мај 2019
Мислења
431
Поени од реакции
1.349
Така е зборот. Мислев на цело Скопје. Еве пр. Волково и Хиподром доставуваат и Кликни Јади и Корпа, а Волт не носи ни Ѓорче, ни Маџари.
Kolku treba da si u kriza za da se nafatis da vozis tocak po goreshtinine vo SK po rumbi-tumbi i vukojebini kako Volkovo ili Madjari...
Bolje gradjevina ke rabotam.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
8
Поени од реакции
9
Kolku treba da si u kriza za da se nafatis da vozis tocak po goreshtinine vo SK po rumbi-tumbi i vukojebini kako Volkovo ili Madjari...
Точаците во кликни и корпа возат краткинарачки и низ центар, волташите ги има и низ чаир на бајк

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.853
Поени од реакции
12.073
Точаците во кликни и корпа возат краткинарачки и низ центар, волташите ги има и низ чаир на бајк
Скоро видов еден буцко по булевар Словенија душа му излегуваше жал ме фати

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.853
Поени од реакции
12.073
Neka slabee babušot, ide leto, ke treba na plazine kaj juzniot sosed da se sonča :D
Абе какво слабеење гарант пола од нарачките ги јаде и се прави невин дека тоа му пратиле

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.431
Поени од реакции
5.676
Да ти покажам колку пари прават курири моментално на дневно ниво, глава ќе те фркне.

Член од
30 август 2024
Мислења
324
Поени од реакции
1.394
Јас немам доказ да ти пратам слика ама петокот со пријателче од маало на кратко муабет направивме. Презадоволен (бар у овој момент) и се пофали дека под 3к не бил дневно.

Некој од Карпош кој и да бил, 11 саати пријавена смена, 14к направил (во Волт го знаеле сите).

Како ги направил, не знам. Дали сите пари се за него и тоа не знам, не навлагав во детали.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.587
Поени од реакции
38.893
Не можам да покажам, ама можам да кажам - еден курир минатата недела ми ја покажа неговата заработка тој ден: над 9 000 денари имаше. Дневница 9 000, ако работи само 22 дена во месецот, тоа се преку 3 000 евра заработка!

Kajgana Shop

На врв Bottom