Мислам да. Како генерално правило е, за сите корисници чим инсталираат апликација.40% попуст на први три нарачки важи за сите ресторанти или не?
Мислам да. Како генерално правило е, за сите корисници чим инсталираат апликација.40% попуст на први три нарачки важи за сите ресторанти или не?
Прашав тука пошто мене не ми даваше никаков попуст. Им пишав на корисничка поддршка и ми вратија дека тоа само за нови корисници, а јас ја инсталирав и се регистрирав пред некоја недела и направив нарачка додека бев во Германија (уште не беше почнато мислам во Мкд) и демек сега немам право на попустот.
Kolku treba da si u kriza za da se nafatis da vozis tocak po goreshtinine vo SK po rumbi-tumbi i vukojebini kako Volkovo ili Madjari...Така е зборот. Мислев на цело Скопје. Еве пр. Волково и Хиподром доставуваат и Кликни Јади и Корпа, а Волт не носи ни Ѓорче, ни Маџари.
А кој рече дека мора точак да возат?Kolku treba da si u kriza za da se nafatis da vozis tocak po goreshtinine vo SK po rumbi-tumbi i vukojebini kako Volkovo ili Madjari...
Bolje gradjevina ke rabotam.
Точаците во кликни и корпа возат краткинарачки и низ центар, волташите ги има и низ чаир на бајкKolku treba da si u kriza za da se nafatis da vozis tocak po goreshtinine vo SK po rumbi-tumbi i vukojebini kako Volkovo ili Madjari...
Ти ако знаеш да стигнеш до Волково без мапа јас глава сечам...Kolku treba da si u kriza za da se nafatis da vozis tocak po goreshtinine vo SK po rumbi-tumbi i vukojebini kako Volkovo ili Madjari...
Скоро видов еден буцко по булевар Словенија душа му излегуваше жал ме фатиТочаците во кликни и корпа возат краткинарачки и низ центар, волташите ги има и низ чаир на бајк
Neka slabee babušot, ide leto, ke treba na plazine kaj juzniot sosed da se sončaСкоро видов еден буцко по булевар Словенија душа му излегуваше жал ме фати
Абе какво слабеење гарант пола од нарачките ги јаде и се прави невин дека тоа му пратилеNeka slabee babušot, ide leto, ke treba na plazine kaj juzniot sosed da se sonča![]()
Да ти покажам колку пари прават курири моментално на дневно ниво, глава ќе те фркне.Kolku treba da si u kriza za da se nafatis da vozis tocak po goreshtinine vo SK po rumbi-tumbi i vukojebini kako Volkovo ili Madjari...
Ja bi vozel samo da ne ja slusam kako se dere mojana, de po mene de po decata..Да ти покажам колку пари прават курири моментално на дневно ниво, глава ќе те фркне.
покажиДа ти покажам колку пари прават курири моментално на дневно ниво, глава ќе те фркне.
Јас немам доказ да ти пратам слика ама петокот со пријателче од маало на кратко муабет направивме. Презадоволен (бар у овој момент) и се пофали дека под 3к не бил дневно.покажи