Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.912
Поени од реакции
12.511
Еден од најдобрите средњаци во историјата на ПЛ и генерално еден од најдобрите играчи во историјата на ПЛ. Страва од играч, втор најдобар асистент во историја на ПЛ и најзаслужниот играч за доминацијата на Сити. Тешко дека Сити ќе му најде достојна замена во блиска иднина.

Играчиште!

Последно уредено:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.579
Замената ја продадоа во Челзи

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.876
Поени од реакции
12.120
Значи јас при избивање на топка можам според твојата логика да извадам пиштол и да го испукам противникот и да не сум виновен, да речам дека одев на топка, а тоа што во овој случај можеше не топката туку коленото на Мекалистер во публика да заврши.
Во втора светска војна Америка само ја фрли атомската, дали умреа луѓе не е вина на Америка...
Па според многу истакнати стручњаци на форумов така е
На Шо ногата партали му ја направи она латинското гомно ама немаше никаква реакциа оти прво ја избил топката а тоа пто му ја заеба кариерата никоме ништа

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.227
Поени од реакции
10.601
За година две ќе ве маваат и вас ко сити. :gjavol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
12.013
Поени од реакции
11.944
Еден од најдобрите средњаци во историјата на ПЛ и генерално еден од најдобрите играчи во историјата на ПЛ. Страва од играч, втор најдобар асистент во историја на ПЛ и најзаслужниот играч за доминацијата на Сити. Тешко дека Сити ќе му најде достојна замена во блиска иднина.

Играчиште!
Definitivno najdobriot igrac od sredina posle legendarnoto trio Lampard/Gerard/Skols.
Honourable mentions sekako Vieira i Silva.
Za se drugo postoi mastercard.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.280
Поени од реакции
69.011
Definitivno najdobriot igrac od sredina posle legendarnoto trio Lampard/Gerard/Skols.
Honourable mentions sekako Vieira i Silva.
Za se drugo postoi mastercard.
Непопуларно мислење, ама Де Брујне ни во Сити не е најдобар средњак, Јаја Туре би го ставил пред него.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
12.013
Поени од реакции
11.944
Непопуларно мислење, ама Де Брујне ни во Сити не е најдобар средњак, Јаја Туре би го ставил пред него.
Kako mozev da go zaboravam ciganov.
Fala kolega, kako staream vetream.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.076
Поени од реакции
1.493
Haha kakov penal... :icon_lol: uvek go jade Arsenal

Kajgana Shop