Recent Content by ПрИтИ_гРл

 1. ПрИтИ_гРл

  Тука пишуваме на зададена тема (денес: „На суд...“)

  Утре ке ти се заблагодарам зошто денес го поминав денот со тебе. Денес седев, сама и морничаво се потсеќав на претходните денови кои како заглавени помеѓу врвците на моите патики стоеа долу пред огледало засмрдени и износени. Утре ке ти се заблагодарам што денес чекорев по калдрмата, каде што...
 2. ПрИтИ_гРл

  Среќен роденден Точкест

  Среќен роденден! Се` најубаво во животот! :) :smir:
 3. ПрИтИ_гРл

  Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

  2. Знаеш добро ми значи двојкава нели ? :tapp:
 4. ПрИтИ_гРл

  Слаткар(истика)

  И пак забега офф! ПАтем, не знам шо се препуцавате, за вкус се работи тука. :smir:
 5. ПрИтИ_гРл

  Слаткар(истика)

  Имам неколку песни и ми се допаѓаат стварно, посебно онаа „Ти ме натера“.
 6. ПрИтИ_гРл

  Пеколот од Данте Алигиери

  Се извинувам вака што отворам нова тема, но ми треба помош премногу. Ми треба содржината на книгата "Пеколот" од Данте Алигиери. Ако знае, и сака, и јас има прочитано некој да каже по збор два. Однапред премногу благорадна. :smir:
 7. ПрИтИ_гРл

  Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

  Си се сакам кога сум во ваква состојба. Уфф колку ми фалешѓе периодов. А, тиии... Аххх шо ти мислам, не сакаш да знаешш :kesa:
 8. ПрИтИ_гРл

  Испити на крај на година во средното и основното образование

  Луѓе за кого учите? За вас или за професорот? Браво ако цела година си имал кец и на крајот 5ка на цел матерјал. Што ум ќе бешеее...:nesvest:
 9. ПрИтИ_гРл

  Испити на крај на година во средното и основното образование

  Ќе бидеме компјутери. Не се нормални! Треба секој предмет (пази СЕКОЈ) да го знаеш сосема за да извадиш 5ка. И кога тоа? Пример историја? ЈАс ќе памтам бројки илјадници од секоја тема? А не е само историја, имам уште 12 предмети плус. :uvo: Не знам. Мене ми е многу глупаво. Друго е да бидат...
 10. ПрИтИ_гРл

  Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

  I miss you more than everything. Сакам да сме заедно пак, но нема да попуштааааам, иако срцево ми се кине. :icon_neut
 11. ПрИтИ_гРл

  Компјутер пред секое дете! - Што испадна на крајот?

  Глупости. :/ Стварно, ништо не испадна со компјутериве. Плус-на стари клупи со комјутери, нема струја, не работат, професорите немаат курс изодено, нема мрежно поврзување, нема интернет... Која е потребава од комјпутериве? Ќе бидиме чувари на компјутери ? Стварно.. само место зафаќаат за...
 12. ПрИтИ_гРл

  Флора и фауна (ваши дела)

  ммм...
 13. ПрИтИ_гРл

  Пејсажи (исклучиво ваши дела)

  Љубаниште. Со Олимпус (не знам шо бројка)
 14. ПрИтИ_гРл

  Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

  Те сакам премногу. Те сакам физички, и психички, и секако. Ти го обожавам мирисо, и кошулата шо ја носеше вечерва. Не можам повеќе. Не можам да глумам дека ништо не чувствувам за тебе. Појако е од мене. Ми значиш премногу. :(
 15. ПрИтИ_гРл

  Среќен роденден kpbKENGUR!

  Среќен роденден!:smir:
На врв Bottom