Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
23 август 2010
Мислења
39.927
Поени од реакции
116.357
Не реков дека не би и го зачукал, само многу лепрозна и е фацата некако.

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Leave the World Behind, ми остави чуден впечаток. Филмот си е супер каков што е, ама ми остана нејасно кој им го правеше тоа што им се случуваше (да не кажам повеќе инфо): некоја трета страна или вештачка интелигенција, можеби? :)
Го гледаше некој, па да споделиме мислење?
Го има на Нетфликс

Член од
23 август 2010
Мислења
39.927
Поени од реакции
116.357
Јас го гледав. Искрено боље да гледав саат и пол како се суши кречен ѕид отколку филмот. Ок, поентата е таа, дека може нешто такво да се деси во иднина ама мене лично предосаден ми беше за гледање.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Беше досаден.
Ај дека Нетфликс имам само, па гледам глупости.
Океј се актерите, а и режисерот ми е интересен, си мислев дека ќе е нешто поарно. Глумата стои, како и режијата, ама приказната ... па и два ипол саати, што никогаш нема да ги вратам назад.
Инаку, реално објаснија што се случува и како и понатаму ќе се одвива таа ситуација и зошто. Ко па да не знаеме или сме свесни што би било ако би било.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Навистина чуден и пред се шокантен епилог да филм во продукција на Нетфликс, со просечен рејтинг од 6.5/10, со заборавени актери како Џулија Робертс и Итан Хок, на крај испаднал лош.

Но, да му го честитаме Оскарот на Махершала Али, сигурен сум дека е максимално заслужен, со оглед на неговите рамна линија актерски способности.

:kafence:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Навистина чуден и пред се шокантен епилог да филм во продукција на Нетфликс, со просечен рејтинг од 6.5/10, со заборавени актери како Џулија Робертс и Итан Хок, на крај испаднал лош.

Но, да му го честитаме Оскарот на Махершала Али, сигурен сум дека е максимално заслужен, со оглед на неговите рамна линија актерски способности.

:kafence:
На негледано џабе збориш, утепај два ипол саати ко нас, па ко што скоро секогаш идеш контра од грото, ништо чудно тебе да ти се допадне филмот. :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На негледано џабе збориш, утепај два ипол саати ко нас, па ко што скоро секогаш идеш контра од грото, ништо чудно тебе да ти се допадне филмот. :pos:
Се што е испод 7.2 рејтинг не го ни зиам во предвид. :kafence:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.230
Au za koj ste zborele…

Go izgasiv, imase dolgi zoom shotovi u facata na roberts od nigde negde, mn bese smesno :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom