Многу погрешно си ги сфатил работите! Се тоа убаво што си се заинтересирал за клими, и како работат и се…Последно што ми се врти е дали е подобро да си меѓу првите меѓу кинезите или меѓу последните меѓу јапонците.
Vivax AEYIs vs Daikin FTXF35D
Tao e vistinsko rezonuvanje i po mene e pravec vo koj treba da se razmisluva. Sekako ima eden kup korisnici koi se uvereni deka i naeftiniot japonec e podobar od sekoj kinez.Последно што ми се врти е дали е подобро да си меѓу првите меѓу кинезите или меѓу последните меѓу јапонците.
So zdravje da se koristi klimatizerotДечки направив одлуката, нарачана Vivax AEYIs. Следната недела доаѓа
Добив отприлика околу 5% попуст по телефон и ме убеди тоа дека веќе мислам дека вреди за цената.
Следна недела доаѓа на 25 квадрати со 2 од 4 надворешни ѕидови, пвц прозори, изолација само на еден ѕид плус бетонски ѕидови, а и високо приземје + ходник и тоалет кои ќе биде чатпат отворени (8 квадрати)
Фала на сите што помогнавте во одлуката.
Предлог добри монтери?
Јас се зезнав… барај го само @kodusПредлог добри монтери?
De be komšo gi zaboravi da gi izbrišeš nekio podatocite na slikite sekoj može da vidi za koj objekt se raboti zatoa ne objavuvaj tugi sliki i ne se kiti so tugi perduvi. Eve moeto dete gi gleda tvoite sliki i mi veli deka imaš gps podatoci za lokacija.De be komso, gi zaboravi kokoskite, petelot, svinjata i kravite. Me razocara
Ke bidis prezadovolen od klimata i ke ja preporacuvas na site kulturno fino raboti i mnogu mokna.A za ti e 8kv sto ke bile chat pat otvoreni mozish mozis slobodno da se celo vreme otvoreni i plus uste 15kv bez nikakov problemДечки направив одлуката, нарачана Vivax AEYIs. Следната недела доаѓа
Добив отприлика околу 5% попуст по телефон и ме убеди тоа дека веќе мислам дека вреди за цената.
Следна недела доаѓа на 25 квадрати со 2 од 4 надворешни ѕидови, пвц прозори, изолација само на еден ѕид плус бетонски ѕидови, а и високо приземје + ходник и тоалет кои ќе биде чатпат отворени (8 квадрати)
Фала на сите што помогнавте во одлуката.
Предлог добри монтери?
Со овој памет да сум сега… дупло ќе му платев да дојдеше, па ако требаше и ќе чекав еден месец!@kodus nema da prifati montaza na Vivax klimi
Со фуснота тоа во договорот да не му го имате ставено?@kodus nema da prifati montaza na Vivax klimi
Да се самоцитирам и пофалам сервисот на Грее. За помалце од 24 часа откако го пријавив проблемот дојдоа дечките и го средија проблемот. Иначе проблемот бил со фан моторчето, го сменија со ново.Дечки ај помош што може да е причината климата да има звук како на свирка кога работи.
Филтрите се исчистени и мислам дека ова свирење почна откако есенва направив хемиско чистење на внатрешната. Климата е Грее Хансол.
Дали можам нешто сам да направам или да викам сервис.
Еве линк со видео од звукот:
![]()
20231203_115047.mp4
www.veed.io
Чудно, вчера беа за продолжување гаранции кај брат ми за Амберите (од двата едниот е тивок а вториот скоро исто оволку како твојов зуја) и баш прашав шо/како/зашто така само едниот ем 1 година поновиот.... ама нишо не спомнаа за менување...Да се самоцитирам и пофалам сервисот на Грее. За помалце од 24 часа откако го пријавив проблемот дојдоа дечките и го средија проблемот. Иначе проблемот бил со фан моторчето, го сменија со ново.
Девојката од сервисот фина како да се јавив за брз кредит а не дефект да пријавам![]()