Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро дај малку поопширно имаш ли сеа прав дома,и колку е застапен правот,оти мене кога ми работи климата секое утро на плотната од кујната се познава прав и на плочките оти се пијано финиш црна боја, дали може да покрие 99м2,како функционира она со водородни и кислородни јониСтигна брат. Тоа ти што рече сензорот реагира на мирис и штом отворам тераса овде кај нас у Скопјево Winix-от реагира портокалово или црвено и автоматски се засилува дувањето. Ова за пролет лето е закон иначе во зима кога е ладничко најдобро е да дува во комбинација со инвертер или клима. Ко што пишав ништо посебно штом прочистувачот го прочисти воздухот се намалува дувањето на минимум. Само се чувствува пријатен свеж воздух иначе ништо посебно.
Прав нема додека работи Winix.На пример дома чистите со правосмукалка и пожелно би било да работи прочистувач. Самиот Winix на копчето auto проценува дали треба да забрза ако имаш мирис од готвено дома или отворена тераса или да се врати на минимум ако воздухот во просторијата е чист. Воздухот во просторијата е свеж и чист како кога ќе застанеш кај превојот Стража на пауза.Јас можам да ти пишам она што го гледам и чувствувам од Winix-от а инаку имаш прочистувачи и од 700€ нагоре кои работат многу подобро да не се лажеме.Добро дај малку поопширно имаш ли сеа прав дома,и колку е застапен правот,оти мене кога ми работи климата секое утро на плотната од кујната се познава прав и на плочките оти се пијано финиш црна боја, дали може да покрие 99м2,како функционира она со водородни и кислородни јони
Има прашина по стварите, и тоа никаква битна разлика не забележувам јас!Добро дај малку поопширно имаш ли сеа прав дома,и колку е застапен правот,оти мене кога ми работи климата секое утро на плотната од кујната се познава прав и на плочките оти се пијано финиш црна боја, дали може да покрие 99м2,како функционира она со водородни и кислородни јони
Точно така. Секогаш ќе има малку прашина по полиците ама тие се чистат рачно. Winix-от е прочистувач на воздух не е робот за да ми ги чисти полиците.Има прашина по стварите, и тоа никаква битна разлика не забележувам јас!
Кај мене има многу...Точно така. Секогаш ќе има малку прашина по полиците ама тие се чистат рачно. Winix-от е прочистувач на воздух не е робот за да ми ги чисти полиците.
Јасно е. Поентата е да не си помисли некој овде дека ако имаш прочистувач ќе немаш грам прашина по полиците.Кај мене има многу...
Ама јас сум во куќа до прометен пат. Не е исто тоа со станче на 6-ти спрат...
Za kolku m2 e procistuvacov ?Јасно е. Поентата е да не си помисли некој овде дека ако имаш прочистувач ќе немаш грам прашина по полиците.
Во 99м2 со висина 2,6м има 257м3.Различни модели. Конкретно мојот Winix Zero покрива 99м2
Прегледај го приврзокот 325527
Не се согласувам со оваа констатација!време им треба на сите прочистувачиза да исчистат и не треба да се гасат кога е загадено.