The Wild Boy
љепотан
- Член од
- 26 декември 2017
- Мислења
- 1.568
- Поени од реакции
- 939
Сакам ова и останати да го потврдат. Ако е навистина ова, тогаш тоа ја носи оваа истрага во сосема нов правец.Има гласини од деца во Песталоци дека девојчето било повлечено ,не се дружело многу и имала некој дечко наркоман.
(најверојатно прилично постар од нејзе)
Ова ми е информација од братучетка помлада и најверојатно кружи помеѓу основците и средношколците, а сигурен сум дека и полицијата е запознаена веќе(ваљда).
Не тврдам ништо , ама држи вода ова донекаде.
Се извинувам однапред ако некој веќе спомнал за ова , не ја пратам темава тековно... чим до мене стигна значи голем број на луѓе знаат.
Ништо чудно според мене ова девојче, младо, повлечено, глупаво да наседнало на некоја лага, да се фатила со некое момче, притоа незнаејќи дека е наркоман, и како што кажа @F.E.A.R. , да биде наседната на нешто лошо.
И толку фали. Тој наркоманот ќе ја однесе некаде во непознат правец, сим картичката сигурно фрлена, скршена, и оди после најди ја. Кој знае дали е веќе жива, или не.
Затоа помладите треба да внимаваат со кого се дружат / комуницираат. А и самиот родител требал да си го пази своето дете, да внимава да не се дружи со било какви. За жал такви времиња дојдоа...
Автоматски споено мислење:
И ова е можно, ништо чудно.дека девојчето најверојатно е своеволно избегано со дечкото или кој и да е.
На тие години свашта му се врти на децата во памет, па и уште ако се имаат нешто дома налутено, не треба многу.