- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.608
- Поени од реакции
- 6.391
Wtf?
Што знам за ова, малце ми е сус оти Мартинели во ЛШ е ѕвер. Не би да ја зимам утакмицава за репер оти Брендфорд феноменално се бранеа. Мартинели и Сака беа цело време удвоени. За Одегард се сложувам, на утакмицава ми изгледаше ко да нема ни желба.Мартинели е страшно паднат, до степен на непрепознтливост.
Извади и Мартинели добар пас на два пати. Таа ситуацијата кога Бен Мии од глава му ја симна на Нкетиа. И уште еден кога никој не го следеше во петерец.Да не се разбереме погрешно, јас сум огромен почитувач на ликот и делото на Мартинели. Само што ова со формата кај него го воочувам уште пред да бидат репрезентативните паузи. Тоа што со Севиља растури беше бидејќи само еден играч го чуваше, поспор од него беше и го посрамоти за сите пари, ама па и сите тие нафрлувања што следеа откако ќе го поминеше како мало дете беа непрецизни и бескорисни, во ниеден обид не погоди соиграч. Збор се нема за дриблинг, брзина, ама мора да поработи и на пас игра и шут за да е комплетен играч и ние конечно да сме шампионски клуб. Сака исто може да го снема ако го удвојат двајца, али секогаш знаеш дека ќе ти извади пас ко денес за голот.