Serie A 2023/24

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423

@cholismo и @Down пред 1000 години, откако на Down не му се допаднал џемперот.

Ајде не замарајте, ја отрувте темава. Одморете како не би ве пратил на одмор. :kafence:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.325
Поени од реакции
18.547

@cholismo и @Down пред 1000 години, откако на Down не му се допаднал џемперот.

Ајде не замарајте, ја отрувте темава. Одморете како не би ве пратил на одмор. :kafence:
Уште то, кај не тепаа па и бан да јади/ме

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.656
Поени од реакции
5.354
И мене ме заболе пичката за Милан.
Другар ти го спомна прв Атлетико, од нигде никаде, викај по него
Автоматски споено мислење:

Како немаш фрустрации бе, го спомна Атлетико кој нема никаква поврзаност со мојот пост.
Јас кажав ситуација како изгледаше фан на Милан пред да израмни Лече и после израмнувањето.
Ама ти пошто си тежок клошар и епски сељак почна тука да скокаш како петел пред парење.
Прибери се, ти шкоди на здравјето

Да ти се врати екипа од два нула која е закопана на долниот дел на табела и притоа да изгледа како прајм Баерн Минхен на теренот, фан на Бачка Топола има право да ви се смее а не некој друг
Ние не идиме на вашите теми кога ќе изгуби Атлетико да ви се смејме, куро не боли дали победил дали изгубил ниту пак гледаме ниту не интересира, за разлика од твојто труење и дуење тука.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.043
Поени од реакции
2.190
Чолка цфц е на рамниште со членот што дава дупе секој викенд на Влахович.

Безмислено е да и удриш реплика, едноставно што и да реплицираш она секад ќе ти пушти една назад за да го има последниот збор. Рамниште со рак фаза 4.

Ако има нешто подосадно од фудбалска незналица и пундит тоа е жена незналица пундит.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.325
Поени од реакции
18.547
Ние не идиме на вашите теми кога ќе изгуби Атлетико да ви се смејме, куро не боли дали победил дали изгубил ниту пак гледаме ниту не интересира, за разлика од твојто труење и дуење тука.
Како бе не хаха
Ти можи не идиш и не коментирашама еве Даун коментира.
Впрочем за то се и темите, ај ако не да не коментираме на темата да не се навредите вие.
Ниту го прозвав некој ниту го навредив, за разлика од членот
Утре ако изгуби Атлетико ми е гајле ако дојди некој да јади лајна за клубот, имам проблем ако се рчка директно со мене. Никогаш го немам никој навредено прва ако некој искоментира против клубот ама ако ме чепни не останвам должна на никој
Ете го на муабетот погоре овај ретардираниот, сегде кај шо ќе прочита Чолисмо коментира, и после ќе плачи како путе, то е то шо го пишам.
Од мене толку со оф топик.

Се напрајвте магариња по 30 години и кусур и уште се расправате по форуми кога ќе ви изгуби тимот за кој навивате, па тоа пцовки, па колнења, бо бо

Инаку викенд е ако сте толкави ебачи немаше тука со мене комплекси да лечите ...
Поздрав :smirce:

Последно уредено:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.548
Поени од реакции
22.461
Две победи (две нерешени и четири порази) на осум натпревари на домашен терен, тоа е резултатот на Наполи сезонава.
Мислам дека Де Лаурентис веќе го спрема отказот за Гарсија.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.712
Поени од реакции
9.543
Две победи (две нерешени и четири порази) на осум натпревари на домашен терен, тоа е резултатот на Наполи сезонава.
Мислам дека Де Лаурентис веќе го спрема отказот за Гарсија.
Чим на полувреме и он се симнал во соблекувална се знае до каде е работата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom