Магијата на Серие АКурој, пички, аботуси, фетуси
Гинекологија 2023/24 ?
Мене од сето тоа нај контроверзно ми е Атлетико што го спомнаа.Курој, пички, аботуси, фетуси
Гинекологија 2023/24 ?
Ние не идиме на вашите теми кога ќе изгуби Атлетико да ви се смејме, куро не боли дали победил дали изгубил ниту пак гледаме ниту не интересира, за разлика од твојто труење и дуење тука.И мене ме заболе пичката за Милан.
Другар ти го спомна прв Атлетико, од нигде никаде, викај по него
Автоматски споено мислење:
Како немаш фрустрации бе, го спомна Атлетико кој нема никаква поврзаност со мојот пост.
Јас кажав ситуација како изгледаше фан на Милан пред да израмни Лече и после израмнувањето.
Ама ти пошто си тежок клошар и епски сељак почна тука да скокаш како петел пред парење.
Прибери се, ти шкоди на здравјето
Да ти се врати екипа од два нула која е закопана на долниот дел на табела и притоа да изгледа како прајм Баерн Минхен на теренот, фан на Бачка Топола има право да ви се смее а не некој друг
Како бе не хахаНие не идиме на вашите теми кога ќе изгуби Атлетико да ви се смејме, куро не боли дали победил дали изгубил ниту пак гледаме ниту не интересира, за разлика од твојто труење и дуење тука.
Чим на полувреме и он се симнал во соблекувална се знае до каде е работата.Две победи (две нерешени и четири порази) на осум натпревари на домашен терен, тоа е резултатот на Наполи сезонава.
Мислам дека Де Лаурентис веќе го спрема отказот за Гарсија.