Serie A 2023/24

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Да не сум сфатен погрешно не дај боже со членов погоре, имам кај да се празнам :icon_lol:
Поштеди не, не мора да знаеме, и ова е многу...

Член од
5 март 2018
Мислења
16.338
Поени од реакции
18.553
Види ја постирав отвор е сеа ти како си сфати тоа е друго....ако ти е тоа фетиш ќе се најде јунак :icon_lol:
Па штом прво на овој отвор ти текнало тогаш треба да се преиспиташ

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.728
Поени од реакции
2.794
Банда без команда.. не ми е јасно како е можно толку брзо да паднеш, од 2-0 и први 15 минути добри у второ имаа и шанси и за 3-0, време е за радикални промени почнувајќи од Пиоли.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.556
Поени од реакции
22.477
Ок големиот Атлетико со 2 титули у шпанско и една у ЛШ у 100 години со мртвиот Симеоне што игра 5-5-0 се сигурно атракција за гледање.

Иди ебни нешто и остај не на форумов...... уствари у твојот случај иди прими нешто па остај не....макар и твоја рука нека е само аман опрај се.

Еве ако треба и јас ќе ти го закачам.....ако ептен нема кој друг само да бидеш ок.
Атлетико нема титула во ЛШ.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.818
Поени од реакции
6.512
Па штом прво на овој отвор ти текнало тогаш треба да се преиспиташ
Ја не пишав на кој отвор мислам :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Се извинувам, големиот Атлетико со 0 титули во ЛШ :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.338
Поени од реакции
18.553
Пази сега, пост од 2014 година
Ја не пишав на кој отвор мислам :icon_lol:
Уживај видовме на шо мислеше.
Него ова, знаев дека од негде ми си познат.
Screenshot_2023-11-11-18-31-02-582-edit_com.android.chrome.jpg

И после ова, нормално откако Милан беше посран од мртвиот Чоло и исфрлен од ЛШ по втор пат истотака од мртвиот Чоло.
IMG_20231111_183322.jpg

Каков плот твист :ROFLMAO:
Еве драги гледачи од кај му се фрустрациите на членот, е заради ова сакам уште сто години да остани тренер Симеоне. :love:

Не му замервај, со потрес на мозокот е од преге

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.658
Поени од реакции
5.355
Дај бе преку куро, малце ни се нервозите уште ти фалиш да досадваш, разбравме добро, атлетико та атлетико, кур не боли за атлетико

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.818
Поени од реакции
6.512
Пази сега, пост од 2014 година

Уживај видовме на шо мислеше.
Него ова, знаев дека од негде ми си познат.
Прегледај го приврзокот 397523

И после ова, нормално откако Милан беше посран од мртвиот Чоло и исфрлен од ЛШ по втор пат истотака од мртвиот Чоло.
Прегледај го приврзокот 397524

Каков плот твист :ROFLMAO:
Еве драги гледачи од кај му се фрустрациите на членот, е заради ова сакам уште сто години да остани тренер Симеоне. :love:

Не му замервај, со потрес на мозокот е од преге
Јас немам никакви фрустрации од Атлетико, бев тригернат од тебе, женскиот фан на Атлетико тимот што реално не постои на фудбалската мапа у последните 100 години а се смее на нерешено на Милан, институција за Атлетико.

Пред 1000 години овој наш спор ќе беше решен со тоа што за коса ќе те однесев у пештера ама сега имаме модератори на форум пред кои што не смее ни пиле да прелета :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.338
Поени од реакции
18.553
Дај бе преку куро, малце ни се нервозите уште ти фалиш да досадваш, разбравме добро, атлетико та атлетико, кур не боли за атлетико
И мене ме заболе пичката за Милан.
Другар ти го спомна прв Атлетико, од нигде никаде, викај по него

Јас немам никакви фрустрации од Патетико, бев тригернат од тебе, женскиот фан на Атлетико тимот што реално не постои на фудбалската мапа у последните 100 години а се смее на нерешено на Милан, институција за Атлетико.

Пред 1000 години овој наш спор ќе беше решен со тоа што за коса ќе те однесев у пештера ама сега имаме модератори на форум пред кои што не смее ни пиле да прелета :icon_lol:
Како немаш фрустрации бе, го спомна Атлетико кој нема никаква поврзаност со мојот пост.
Јас кажав ситуација како изгледаше фан на Милан пред да израмни Лече и после израмнувањето.
Ама ти пошто си тежок клошар и епски сељак почна тука да скокаш како петел пред парење.
Прибери се, ти шкоди на здравјето

Да ти се врати екипа од два нула која е закопана на долниот дел на табела и притоа да изгледа како прајм Баерн Минхен на теренот, фан на Бачка Топола има право да ви се смее а не некој друг

Последно уредено:

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.818
Поени од реакции
6.512
И мене ме заболе пичката за Милан.
Другар ти го спомна прв Атлетико, од нигде никаде, викај по него

Како немаш фрустрации бе, го спомна Атлетико кој нема никаква поврзаност со мојот пост.
Јас кажав ситуација како изгледаше фан на Милан пред да израмни Лече и после израмнувањето.
Ама ти пошто си тежок клошар и епски сељак почна тука да скокаш како петел пред парење.
Прибери се, ти шкоди на здравјето

Да ти се врати екипа од два нула која е закопана на долниот дел на табела и притоа да изгледа како прајм Баерн Минхен на теренот, фан на Бачка Топола има право да ви се смее а не некој друг
Сега сум сељак, пред 1000 години имаше џемпери да ми плетеш :icon_lol:

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.818
Поени од реакции
6.512
Тешко на таа џемпери шо ти плетела како мал, поарно да абортирала
Тоа од лично искуство збориш? Ајде сега модерни се абортуси :icon_lol:

Уствари тебе не ти ни требаат, таа дупка светло не видела :icon_lol: