Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.423
Поштеди не, не мора да знаеме, и ова е многу...Да не сум сфатен погрешно не дај боже со членов погоре, имам кај да се празнам
Поштеди не, не мора да знаеме, и ова е многу...Да не сум сфатен погрешно не дај боже со членов погоре, имам кај да се празнам
Па штом прво на овој отвор ти текнало тогаш треба да се преиспиташВиди ја постирав отвор е сеа ти како си сфати тоа е друго....ако ти е тоа фетиш ќе се најде јунак
Атлетико нема титула во ЛШ.Ок големиот Атлетико со 2 титули у шпанско и една у ЛШ у 100 години со мртвиот Симеоне што игра 5-5-0 се сигурно атракција за гледање.
Иди ебни нешто и остај не на форумов...... уствари у твојот случај иди прими нешто па остај не....макар и твоја рука нека е само аман опрај се.
Еве ако треба и јас ќе ти го закачам.....ако ептен нема кој друг само да бидеш ок.
Ја не пишав на кој отвор мисламПа штом прво на овој отвор ти текнало тогаш треба да се преиспиташ
Се извинувам, големиот Атлетико со 0 титули во ЛШАтлетико нема титула во ЛШ.
Уживај видовме на шо мислеше.Ја не пишав на кој отвор мислам
Не му замервај, со потрес на мозокот е од прегеАтлетико нема титула во ЛШ.
Јас немам никакви фрустрации од Атлетико, бев тригернат од тебе, женскиот фан на Атлетико тимот што реално не постои на фудбалската мапа у последните 100 години а се смее на нерешено на Милан, институција за Атлетико.Пази сега, пост од 2014 година
Уживај видовме на шо мислеше.
Него ова, знаев дека од негде ми си познат.
Прегледај го приврзокот 397523
И после ова, нормално откако Милан беше посран од мртвиот Чоло и исфрлен од ЛШ по втор пат истотака од мртвиот Чоло.
Прегледај го приврзокот 397524
Каков плот твист
Еве драги гледачи од кај му се фрустрациите на членот, е заради ова сакам уште сто години да остани тренер Симеоне.
Автоматски споено мислење:
Не му замервај, со потрес на мозокот е од преге
И мене ме заболе пичката за Милан.Дај бе преку куро, малце ни се нервозите уште ти фалиш да досадваш, разбравме добро, атлетико та атлетико, кур не боли за атлетико
Како немаш фрустрации бе, го спомна Атлетико кој нема никаква поврзаност со мојот пост.Јас немам никакви фрустрации од Патетико, бев тригернат од тебе, женскиот фан на Атлетико тимот што реално не постои на фудбалската мапа у последните 100 години а се смее на нерешено на Милан, институција за Атлетико.
Пред 1000 години овој наш спор ќе беше решен со тоа што за коса ќе те однесев у пештера ама сега имаме модератори на форум пред кои што не смее ни пиле да прелета
Сега сум сељак, пред 1000 години имаше џемпери да ми плетешИ мене ме заболе пичката за Милан.
Другар ти го спомна прв Атлетико, од нигде никаде, викај по него
Автоматски споено мислење:
Како немаш фрустрации бе, го спомна Атлетико кој нема никаква поврзаност со мојот пост.
Јас кажав ситуација како изгледаше фан на Милан пред да израмни Лече и после израмнувањето.
Ама ти пошто си тежок клошар и епски сељак почна тука да скокаш како петел пред парење.
Прибери се, ти шкоди на здравјето
Да ти се врати екипа од два нула која е закопана на долниот дел на табела и притоа да изгледа како прајм Баерн Минхен на теренот, фан на Бачка Топола има право да ви се смее а не некој друг
Тешко на таа џемпери шо ти плетела како мал, поарно да абортиралаСега сум сељак, пред 1000 години имаше џемпери да ми плетеш
Тоа од лично искуство збориш? Ајде сега модерни се абортусиТешко на таа џемпери шо ти плетела како мал, поарно да абортирала