Едно време во Седмица и јас јадев комбиниран, ама тогаш во плескавицата се паѓаа едно 20 гратис рскавци. Сеа се подобри...Јас едно 30 години се чудам како се одлучуваат луѓе да јадат комбиниран кога ќе влезат во сендвичара.
E што е чудно?Јас едно 30 години се чудам како се одлучуваат луѓе да јадат комбиниран кога ќе влезат во сендвичара.
Без кечап и мајонез, не е тоа тоа. Услуга ти направила, а ти се жалишДа, ама ја ву викам стаи ми малце кечап и мајонез а она ми гу удави пирошку, шљакатарник ми гу направи.
Сто салфетке потроши.
Абе знам дека не е тој тој, ама нека стаи со усул ко што викате ви,а не да се бања пирошка како кумуњар одсабајле пред избори. Џакузи ми се дешаваше.Без кечап и мајонез, не е тоа тоа. Услуга ти направила, а ти се жалиш
Затоа и те прашувам де, да ми објасниш, како побистар и поупатен. Ти дојде да ми кажеш дека немам појма, ај еве објасни ми за да имам и да јадам само чисто месо.Батали, не сфаќаш што ти зборам.
Абе ако слушнеш муабет не одиш наоколу и да му викаш на другите дека немаат појма, туку дека се зборува наоколу дека е чисто.Mislam, zaso bi ti daval dokaz za cisto meso. Ne deka negova e sendvicarata. Slusnal od muabet, a istiot muabet go ima od poise mesta.
Не сум побистар, не ни ми беше тоа намерата да докажувам, ама барем не зборувам на памет. Зошто би кажувал невистина и лага објасни ми? Која би ми била целта? Ти кажувам дека го знам лично човекот што им носи месо и на нив и на 80% од сендвичарите и рестораните во Скопје и тој ми кажува од каде да земам квалитетно месо и каде да јадам поквалитетни работи. Ако одиме во ситници не постои здрав хамбургер, не постои здрава сендвичара и крај на приказната. Ама, ако знам дека месото што го набавуваат не е од пцовисан коњ и е високо квалитетно тогаш не би се двоумел да јадам таму. Едноставно е ти кажав 30 000 пати, не ја знам точната смеса, ама знам дека плескавицата од аспект на тоа колку % на чисто и квалитетно месо има во нејзе е на број 1 во Скопје, толку. Зашо нели, покрај тоа што другарчево знае какво месо набавуваат, се знае и со шефовите од таму па има и плус инфо. Јас не ти тврдам дека не ставаат пример лебни трошки и додатоци во плескавицата, далеку од тоа, а и не ми ни беше поентата да ги рекламирам или правдам, само споделив инфо што го знам и што е сигурно точно, а не лупнав од памет дека користат РАНДОМ ТЕРМИЧКИ ОБРАБОТЕНО МЕСО. Значи ова твоево не е точно тоа со сигурност ти тврдам и не биди упорен да докажеш нешто што не е така, ко сеа јас да речам во Вива соковите ставаат краставици, а поима немам ни како ги прават ни што ставаат во нив.Затоа и те прашувам де, да ми објасниш, како побистар и поупатен. Ти дојде да ми кажеш дека немам појма, ај еве објасни ми за да имам и да јадам само чисто месо.
Абе ако слушнеш муабет не одиш наоколу и да му викаш на другите дека немаат појма, туку дека се зборува наоколу дека е чисто.
Уште и гарантира дека други имале нечиста, а овие чиста плескавица, ама оти тој така си помислил
Ниту видел како ја прават, ниту видел налози што набавуваат, ниту разбира каков е вкусот на една или на друга, а уште помалку може да разбере во случајот на седмица каде самиот кромид ќе извади и скапано месо да е јадливо.
па у саламата има едно 3 пута поуше од тоаЕдно време во Седмица и јас јадев комбиниран, ама тогаш во плескавицата се паѓаа едно 20 гратис рскавци. Сеа се подобри...
Е де не се вреѓај, имам право да се чудам, јади што сакаш, чим не ти е убава плескавицата немој да менуваш сендвичара.Абе знам дека не е тој тој, ама нека стаи со усул ко што викате ви,а не да се бања пирошка како кумуњар одсабајле пред избори. Џакузи ми се дешаваше.
@beneamata брат кажи ти ако сакаш еве ја и јеботегрл ке обеќамо дека нема више да едемо комбиниран. Еве и Коби ке фаќа врске да се избаци од мени. Еве нека има само хамбургер и ништо друго.
Само ти да не се чудиш.
Епа тој ти збору, сфиѓа ми се комбиниран. А за бургери еду од други места.Е де не се вреѓај, имам право да се чудам, јади што сакаш, чим не ти е убава плескавицата немој да менуваш сендвичара.