Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
prijatel,pishav pogore deka reterira,taa izjava mu e dva tri dena posle ,,jezivata,, izjava,otkoga vide shto gomna izedeАМа Андеркавер и Урко рекоа...
Прегледај го приврзокот 391550
Па не би рекол.ќе го памтиме и ко убедливо вториот најдобар тенисер на сите времиња
Нема проблем.Па не би рекол.
Ако заврши Рафа со овие бројки што ги има моментално мислам дека Фед има доста силен аргумент за втор најдобар.
Рафа - ФедНема проблем.
Па не би рекол.
Ако заврши Рафа со овие бројки што ги има моментално мислам дека Фед има доста силен аргумент за втор најдобар.
А што правиме со 0 (нула) АТП Финале титули на Надал во споредба со 6 на Федерер? Или пак со 100+ недели повеќе на бр.1? Нели се овие важни категории. Исто така Фед има одиграно 60 наптревари повеќе против Топ 10 противници од Надал и има многу подобри резултати на сите подлоги освен земја.Никако не може Федерер да биде пред Надал. Прво, во двете најважни категории, слемови и мастерси е послаб, друго, Федерер му беше редовен пациент на Надал. Федерер беше многу поконкурентен во мечевите против Џокович отколку против Надал.
Викаш срамота е за ова да се дискутира, а се фати замо за категориите каде Рафа води и се друго на игнорПа срамота е за ова да дискутираш, не знам што очекуваш. Глеј ти се смеат и Новаковци и неутралци и сите. На страна слемови, мастерси и h2h, Надал го скина Федерер на Вимблдон, додека Федерер никогаш не беше ни близу да го скине Надал на РГ. Надал го шлакаше Федерер и на тврда подлога, на АО шамарање во неколку наврати, на УСО за жал немаат играно, а нека биде Федерер среќен што не се сретнаа 2013 кога изгуби од Робредо зашо ќе броеше гемови на прстите од едната рака со оглед на тоа во каква форма беше Рафа тогаш.
Друга ствар е што Федерер налупа доста слемови во послаба ера против послаби противници, кога дојдоа Рафа и Новак малце запна работата. Надал и со 3837272322 повреди има ДВА СЛЕМА ПОВЕЌЕ од Федерер и ОСУМ мастерси плус, 8 победи повеќе во меѓусебни, ја не знам што повеќе ти треба од ова.