- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 4.346
Stefan mrazi koga gubi u diskusija tuka na kajgana forum, ne pak koga igra (bilo koj sport)
1. Aха, уште подобро, за да опседнатиот со слемови година дена подоцна изјави дека е спремен нигде да не игра, и да не осојува слемови, на сметка на негови лични ставови, верувања и принципи. Како е ова уште подобро, кога Надал не е во право, едноставно е, не ... е ... во ... право.1.Па уште подобро, во 2021 кога Надал имаше повеќе слемови од Новак. Ти кажав не му е од сега мислењето на Надал затоа не се пали дека Надал е напатен или слично. И пак ќе ти кажам не гледам ништо лошо во тоа некој човек да си постави некоја цел и да има опсесија за тоа (без разлика дали е точно ова дека Новак има опсесија или не), а притоа и да успее во тоа.
2.Небитно, не знам зошто вие (не сите ама повеќето) фанови на Новак имате некоја неопишлива желба да го истакнувате се ова што го постигна Новак притоа понижувајќи се околу него, дури и навредувајќи. Стварно не ми е јасно, никој не му ги спори успесите и титулите, ама не можеш да занемариш и тоа што прават другите, особено Надал и Федерер кои и те како имаат со што да се пофалат и да влезат во дискусиите за најголемите на сите времиња.
pa pishav pogore voopshto,valjda i ovaa slucka ke ima razvrska na kraj.Pretpostavuvam deka pred penzioniranjeto ke go objavi, a i ne samo toa,mislam,predosekjam,deka togash ke ima mnogu intersni izjavi,intervjua,koga i Djovak ke e rastereten da dava ,,slobodni,, izjavi,koga nema da mora da glumi politicka korektnost.Не знам. Одговори ми за мускулот тоа што те прашав.
a shto mu fali so vcherashnata izjava, eve ovoj kobe wannabe mifjuzov vika nemalo vrska nishto izjavata, ne bila od bes i ochajpa pishav pogore voopshto,valjda i ovaa slucka ke ima razvrska na kraj.Pretpostavuvam deka pred penzioniranjeto ke go objavi, a i ne samo toa,mislam,predosekjam,deka togash ke ima mnogu intersni izjavi,intervjua,koga i Djovak ke e rastereten da dava ,,slobodni,, izjavi,koga nema da mora da glumi politicka korektnost.
Neshto Nadal reterira denes btw so novite izjavi,PR timot mu predochil izgleda deka se izbanja so neknashnata izjava
ne te razbrav basha shto mu fali so vcherashnata izjava, eve ovoj kobe wannabe mifjuzov vika nemalo vrska nishto izjavata, ne bila od bes i ochaj
А како би разбрал џанак што е 24/7 надуван? Пази колку е ретардиран те молам, од овој профил пишува малце понормални постови за да не го банираат, а во меѓувреме прави секој ден по 9 нови профили и пцуе по фан клубови и праќа пораки у инбокс со глупости. Како да разбереш ваков човек?ne te razbrav bash
Pa da de, vo istoto intervju go kaza i ova, megjudrugoto, a i jakata stvar ja rekol tuka u picku mater, isto ko da kazal utre ke ogree sonce ili ke se razdeni, fakt so koj ziveeme sekoj den od nasite zivoti.АМа Андеркавер и Урко рекоа...
Прегледај го приврзокот 391550
Џабе го спинуваш муабетот натака, дека сакаме Надал да го глорифицира Новак )), тотално никој не се ни замараше со Надал на темава недели откако Новак освои ЈуЕс оупен, на иста тема каде луѓе се фаќаа за тоа дали некој честитал некому од тенисерите или не, Надал ќутеше недела дена и точно нула замарање на таа тема не ни памтам некој да го спомнал за било што, толку беше битно тоа.Не не ,треба да изјави вака:
- Новак , господару мој , српски богу на тенисот , ваше височество , екселенцијо и сите величествени епитети за вас ...
Јас сум вашиот најголем фан и сум опседнат мислејќи 24/7 на вас, моментално ја држам оваа слика од вас во рацете како го држите трофејот во РГ од оваа година и сум убеден дека ќе држите уште 12 такви во иднина.
Оваа изјава од Надал би била коректна, но не доволно добра според мене.