Lyoness

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Зачестија реклами на фб и гугл со зокита.
Снемува будали или што е работава?

Јас сите реклами му ги гледам и кликам за да му се бројат импресии и кликови да го кошта повеќе
Не го кошта повеќе, напротив го кошта помалку. Само му помагаш, а и дополнително ти смета на почетна. Ти губиш во случајов, не Зоки.

Не го кошта повеќе, напротив го кошта помалку. Само му помагаш, а и дополнително ти смета на почетна. Ти губиш во случајов, не Зоки.
Како бе, па нели плаќа од views / impressions / clicks?

Како бе, па нели плаќа од views / impressions / clicks?
Плаќа да, ама колку повеќе е кликана рекламата, толку повеќе му се намалува цената по клик. На пример ако имаш реклама 10 евра 10 клика, тоа ти е едно евро за клик. Ако имаш многу јака реклама (интересна, привлечна), за 10 евра ќе имаш 15 клика, што е некаде околу 60-тина центи за клик.

А ако е добра рекламата (според дејствата врз неа - лајк, клик, коментар или пак гледаност), тогаш ќе излегува на уште повеќе луѓе.

Ме интересира дали има некој искуство со ова картица. Што е поентата, гледам во Гевгелија луѓето многу напалени. Каков е тој бонус?

Ме интересира дали има некој искуство со ова картица. Што е поентата, гледам во Гевгелија луѓето многу напалени. Каков е тој бонус?

Бонус за бесплатно перење на здрав мозок на 40 степени

Не ги слушај овие овде, македонски синдром љубомора. Земи си картичка ич да не се мислиш.

Исто му се фаќа, ионака никогаш не виделе пари од нив, вака само официјално :)

Се огласи и Витанов со демант:

Македонија со куронет или не знам точно уште како се вика, стана држава на милионери со методот на кратење на бакшишот на келнерот.

Последно уредено:
Па и не звучи ова толку лошо со облаците кога ќе го споредиш со Конти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom