UEFA Champions League - Season 2023/24

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Уште еднаш некој ако ме цитира дека имам речено дека Феликс бил слаб играч нема да бирам зборови за цитирање.
Никогаш немам речено дека е слаб играч туку едвај чекав да замини од клубот поради околностите поврзани со него.
Никогаш не ги оправда парите во Атлетико. Тоа дека не му одговарал стилот на игра не знам и не ме интересира, сега ние цел тим ќе го прилагодуваме за Феликс да се осеќа слободно на теренот, на немој. Игра Атлетико и офанзивен фудбал, лани сезоната ја завршија со три гола помалку дадени колку таа Барса шо ја збораш, технички многу поодобра.

Проблемот беше друг кај него, во главата,има преголемо его и е лигле карактер па се искара прво со Чоло оти се уфилма дека е звезда и никој не смеј да му преречи нешто, па после паметуваше преку социјални мрежи од на брат му профилот, па даваше изјави преку медиуми и така натаму.
Нека изигра во Барселона ама нека изигра цела сезона, па ќе видиме шо е како е. Јас спортски ќе му посакам се најдобро и нека го докажи конечно потенцијалот кој го поседува.
od 2019 igra vo atletiko smrdid, mislenjevo ti e posle 4 godini i trosenje na site dzokeri koi vie kako fanovi mu gi davavte, taka da ne se praj tuka majka tereza koga si ustvari majka prdeza

Член од
5 март 2018
Мислења
17.379
Поени од реакции
19.841
aaa konechno nekoj shto stvarno znael shto zboruva i posle odreden broj na godini si stoi na istoto, respect :smirce:
Па си стојам на истото, во Атлетико никогаш не ги оправда парите и најарно и за Атлетико и за Феликс е шо си ги разделија патиштата.
120 милиони малце пари се ?
Тој можи и златна топка да освои во иднина, мене тоа како фан на Атлетико не ме засега оти кај нас се посра.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Стопати е правен муабетот. Секој играч кога ќе си отиде од одреден клуб, за (дел од) фановите на тој клуб, играчот е дно дна, иако претходно дркале на него.

Реалноста во овој случај е дека во првите 2 натпревари за Барселона, Феликс изигра повеќе отколку во 3 ипол сезони во мртвиот Атлетико. Точка.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.379
Поени од реакции
19.841
Стопати е правен муабетот. Секој играч кога ќе си отиде од одреден клуб, за (дел од) фановите на тој клуб, играчот е дно дна, иако претходно дркале на него.

Реалноста во овој случај е дека во првите 2 натпревари за Барселона, Феликс изигра повеќе отколку во 3 ипол сезони во мртвиот Атлетико. Точка.
Убо ти пиша Џонтра погоре два натпревари против Антверп и Бетис и готово Марадона го напрајвте.
Со мртвиот Атлетико титула има бај д веј :backa:

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Убо ти пиша Џонтра погоре два натпревари против Антверп и Бетис и готово Марадона го напрајвте.
Со мртвиот Атлетико титула има бај д веј :backa:
Фала ви за играчот :*

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.454
Поени од реакции
39.098
Факт е дека на некои играчи им одговара само одреден вид на игра. Гризман флопна во Барса, гази во Атлетико. Кај Феликс е обратно, барем во првите 2 текми.

Ќе видиме како ќе продолжи али факт е дека му одговара кога средината го храни со топки. Брз е и продорен, клучно за играта шо ја форсира Чави.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Факт е дека на некои играчи им одговара само одреден вид на игра. Гризман флопна во Барса, гази во Атлетико. Кај Феликс е обратно, барем во првите 2 текми.

Ќе видиме како ќе продолжи али факт е дека му одговара кога средината го храни со топки. Брз е и продорен, клучно за играта шо ја форсира Чави.
Гризман флопна (не дека флопна, ама не беше тоа тоа) во Барса затоа што го играа на неколку различни позиции, а ниедна од тие не беше неговата природна позиција на која гази и во Атлетико и во Франција. Ниту ја имаше слободата која ја има во Франција и Атлетико.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Само мене ова на Крос ми беше класичен прекршок?

И да, Унион Берлин позитивно ме изненадија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom