Уште еднаш некој ако ме цитира дека имам речено дека Феликс бил слаб играч нема да бирам зборови за цитирање.
Никогаш немам речено дека е слаб играч туку едвај чекав да замини од клубот поради околностите поврзани со него.
Никогаш не ги оправда парите во Атлетико. Тоа дека не му одговарал стилот на игра не знам и не ме интересира, сега ние цел тим ќе го прилагодуваме за Феликс да се осеќа слободно на теренот, на немој. Игра Атлетико и офанзивен фудбал, лани сезоната ја завршија со три гола помалку дадени колку таа Барса шо ја збораш, технички многу поодобра.
Проблемот беше друг кај него, во главата,има преголемо его и е лигле карактер па се искара прво со Чоло оти се уфилма дека е звезда и никој не смеј да му преречи нешто, па после паметуваше преку социјални мрежи од на брат му профилот, па даваше изјави преку медиуми и така натаму.
Нека изигра во Барселона ама нека изигра цела сезона, па ќе видиме шо е како е. Јас спортски ќе му посакам се најдобро и нека го докажи конечно потенцијалот кој го поседува.