Кошарка - генерална дискусија (репрезентации)

Кој ке биде владетелот на светот?

• САД

• Канада

• Аустралија

• Франција

• Србија

• Шпанија

• Грција

• Словенија

• Некој друг (пиши кој)

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Ај мрш у нба правете си чекори и дупли

Se nadevam kladilnicite za finaleto ke dadat barem 1.30 koef na Amerika.
Razlikata pomegju Amerika i Kanada e toa sto Amerika e duplo pojaka od Kanada.
Denes neka pobedi Srbija i zadutre ke si uplatam 10k evra na Amerika.
Nebitna bese utakmicata so Litvanija... ke vidis denes sto e sila ke gi udrat od zemja na Germanija a potoa i na Srbite ke gi pregazat vo finaleto.
Za kakva odmazda ?
Amerite da pluknat za moment ke ja krenat cela Srbija vo vozduh.
lmao-crying-laughing.gif

Покрај целите кариери на Дурант и Харден, редно беше и цел амерички тим да искоси. :pos: :pos: :pos:

Ili ke stegnat vo 4/4 ke ja dobijat utakmicava ili ova ke bide smejurija nevidena

Брату , све шо прогнозираше утна алал да ти е.
Дај кажи со мислиш за финалево :icon_lol:

Коментаторов на СК се посра за победава на Германија , а баш повеќе ќе им одговараше очајнава УСА. Примија 94 поена во 3 четвртини, никаква одбрана , се идеше све на некои куцања шутеви преку играч ,смешки невидени. Светсково не ги пали веќе, Германците каде каде пожустри и погладни.
Обст кој кур е тој бе? Им еба мамицата!

Да бе, или ќе тепаат или нема да тепаат, трето нема. Кој си бе ти?

Pa da be, ili ke ja izvadea ili ova ke bide smejurija kako shto i bidna. Treto nema.
Jas sum nekoj koj e podobar od tebe vo sekoj pogled.

Можам да замислам сеа Леброн во груп чет ги става Кари, Дурант, Букер, Дејвис, Лилард, Тејтам, Зајон, Батлер. Мора да гори документарецо поќе од The Last dance.. Очекувам и Брони во ОИ тимот да го клат за плус поени кај филмските критичари.

Добро, Германија толку е јака во кошарка? o_O Ај на времето Новицки го имаа.

Добро, Германија толку е јака во кошарка? o_O Ај на времето Новицки го имаа.
Sklopija soliden tim, imaat 4 NBA igraci, Voigtman koj igrase vo CSKA pa sega vo Milano,
plus od Baern i Alba imaat nekoi naturalizirani igraci. Edinstven tim do sega bez nieden poraz na prvenstvoto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom