- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.342
- Поени од реакции
- 6.970
Лазаревски! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека Шпанецот не е толку лош ама кондициски не е спремен , се гледа дека знае има игра во него , да се надеваме дека ќе го средат…Штета што не ја погодивме на десен бек, очајно ни фали опасен бек на таа позиција. Јагуриновски е добар за замена, ама не и за да биде прва постава.
И мене ме изненадува. Не знам колку квалитет има, ама се движи подобро од што очекував. Не дека сум го гледал претходно во Словенијаовој Николиќ ме изненади,добро игра
Не го бива тој. За наше првенство океј, за интернационални предизвици, големи натпревари нема квалитет.Јагуриновски туга.. ќе си направи позиција и коа треба само да дае гол овој редовно промашува. Сами им даваме да си набилдаат разлика.
Ако збориме реално, ни за кај нас не го бива, ама тоа е. Ни останува да се надеваме дека Шпанецот ќе профункционира, инаку пролупавме на таа позиција.Не го бива тој. За наше првенство океј, за интернационални предизвици, големи натпревари нема квалитет.
А очекувано беше дека ќе не сомелат. Не сме ние на нивно ниво.