Фан клуб - РК Вардар

Ме чуди што издржавме во прво полувреме,вака така добра игра.
П.С Јагуриновски пичка од играч.

Japonecot kako gi izmestuva na pati. :D Zadovolstvo e da se gleda, iako ne pokazha barem prvo poluvreme kojznae kolku mnogu dobra igra.

Добро е се вративме некако, не играме лошо, почнавме нервозно, јапончето промаши неколку удари нервозен беше, Али откога го уклучи моторот и се стабилизира почнавме да играме , овој Николиќ ме изненади,добро игра , само така да продолжиме без респект па што биде нека биде .
Автоматски споено мислење:

Штета што не ја погодивме на десен бек, очајно ни фали опасен бек на таа позиција. Јагуриновски е добар за замена, ама не и за да биде прва постава.
Мислам дека Шпанецот не е толку лош ама кондициски не е спремен , се гледа дека знае има игра во него , да се надеваме дека ќе го средат…

овој Николиќ ме изненади,добро игра
И мене ме изненадува. Не знам колку квалитет има, ама се движи подобро од што очекував. Не дека сум го гледал претходно во Словенија :) Ама има некое течно движење, добар скок, добар шут.

Јагуриновски туга.. ќе си направи позиција и коа треба само да дае гол овој редовно промашува. Сами им даваме да си набилдаат разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom