Istava sninka ja gledav na YouTube na 12ti i kako cudo od togash iscezna od YouTube.Каде е авионот што удри во Пентагон? Си видел ли остатоци? Докази? Ти ги знаеш жртвите ама јас имам вистински снимки...
Istava sninka ja gledav na YouTube na 12ti i kako cudo od togash iscezna od YouTube.Каде е авионот што удри во Пентагон? Си видел ли остатоци? Докази? Ти ги знаеш жртвите ама јас имам вистински снимки...
Да, затоа што снимки на нет поставени од рандом лик се секојпат повеќе релевантни, од некој шо испратил член од семејството на аеродром и никојпат не се вратил.Каде е авионот што удри во Пентагон? Си видел ли остатоци? Докази? Ти ги знаеш жртвите ама јас имам вистински снимки
И да се заташка крадење на баснословни суми на пари...Совршена идеја беше ова за да му објават војна на Ирак.
Најди време сконцентрирај се добро и дознај за што се работи...Имаш еден куп докази
Да бе сега се извади со муабетов ајде магла... Слободен сиСега расчепкав по форумот, Сејвиор уствари да ти бил Зурла шо мисли дека земјата е рамна, сменил никот.
Се извинувам на сите шо ја однесов темата во офтопик, да знаев кој е воопшто немаше да реплицирам.
Другпат не ја носи темата во офтопик пошто ќе немаш поддршкаСе извинувам на сите шо ја однесов темата во офтопик, да знаев кој е воопшто немаше да реплицирам.
Не мислев на тоа со глобуси и рамни, тркалезни земји.Глобусот е задолжително обележје...
Само Зурлата преименуван во Спасителот (колку треба да си ударен така да се крстиш) може да ти покаже такви видеа коишто немаат врска со реалноста. Прегледав едно од тие што е постирал. Според неговата теориjа воопшто не е имало авиони а истовремено има огромен броj видеа направени од разни луѓе и смета дека сите тие се лажни. Каква диjабола треба да е и да верува во некое видео што покажува една искривена теориjа за авионите и физиката.Сега расчепкав по форумот, Сејвиор уствари да ти бил Зурла шо мисли дека земјата е рамна, сменил никот.
Се извинувам на сите шо ја однесов темата во офтопик, да знаев кој е воопшто немаше да реплицирам.
Едната теорија е дека не постојат вонземјани во физичка форма на планетава. Таа идеја ќе биде злоупотребена за воспоставување на новиот светски поредок. Сите тие НЛО 99, 99% се конструирани од луѓе.Двете теории држат вода и со добрите и со лошите вонземјани
Да бе пошто ти си бил пилот и знаеш како полетуваат и слетуваат патнички авиони нели?Според неговата теориjа воопшто не е имало авиони
Заеднички договор кој ги врзува...Антарктичкиот договор многу важно нешто е да се спомне а ти го испушти дури мислам и дека е клучен историски момент. И можеби се крие голема причина позади тој договор и верувам секој од вас би погодил за што може да имаат договор две ОСВОЈУВАЧКИ ЗЕМЈИ нели? @Ska Maniac ти а и многу од вас се сеќавате од порано дека Америте и Русите отсекогаш се наводно "ладни" непријатели и демек кој од кој од нив има појака "атомска бомба" и е поголем освојувач итн. Уште од детство ми е врежано тоа програмирање. Но ете на никој да му текне дека имаат долготраен историски договор кој ги врзува долу на земјата а и "горе на небото" нели наводно виртуелните вселенски агенции.Друга ставр е што меѓуредови постојано и Америте и Русите имаат
Тоа се вика ПРОГРАМИРАЊЕ НА МАСИТЕ. Самата негова изјава е сугестија која треба да работи негде во позадина на мозокот кај секого дека некогаш ќе се појават некои "злобни вонземјани" за да не нападнат и дека ние ќе треба обединети да го прифатиме НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК...Реган во 90тите во УН држи говор како сме сите исти на земјава, како сите војни се бесполезни и како треба да се обединиме против некој надворешни непријатели. За чудо никој не го прашал што мисли со оваа реченица.
Што е по различен Реган од Медведев ? Се работи за ИСТО ПРОГРАМИРАЊЕ.Медведев го прашуваат во една прилика што прво треба да направи новиот председател на Русија и тој вика покарај куферот со црвени копчиња треба да ги земе и класифицираните папки за соработка со вонземјански цивилизации.
Држи вода доколку се мисли на ОСТАТОКОТ ЗЕМЈА ШТО СЕ КРИЕ каде можеби има и други цивилизации. Што не значи дека и тие не се обични луѓе...соработка со вонземјански цивилизации.
Добри и лоши мислев како едните тајно соработувале со владите како во Луѓе во Црно а другите доаѓаат да не поробат како дел од Blue beam.Едната теорија е дека не постојат вонземјани во физичка форма на планетава. Таа идеја ќе биде злоупотребена за воспоставување на новиот светски поредок. Сите тие НЛО 99, 99% се конструирани од луѓе.
Другата, која произлегува баш од "дечките во црно" е дека постојат вонземјани, со децении се знаело но се криело.
Значи спротивни се, не се работи за добри и лоши вонземјани.
Која држи повеќе вода, ако земеш подетално да си поставуваш прашања и за која теорија поиздржани одговори ќе добиеш?
Во која смисла мислиш еволуцијата е толку брза кај човекот и врз основа на што заклучи дека еволуцијата кај човекот е брза, кога официјалната историја е каша попара?Зошто еволуцијава кај човекот е толку брза во соодност со останатиот жив свет ?
Кога веруваш во изјавите на официјалната медицина за обичниот народ, нормално дека така ќе размислуваш. Но за среќа наша, постоеле доктори, научници кои биле чесни, морални и несебични, па успеале да покажат и докажат како функционира нашето совршено тело, како и зашто доаѓа до одредени дисбаланси во човечкото тело, а и кај животните. Човечкото тело зашто не може да се гледа како возило за духовните сили .Зошто само човекот има автоимуни заболувања т.е баг во системот ?
Во право си за сегашниот човек со сегашните сфаќања дека не се вклопува. Но тоа не значи дека претходните цивилизации не живееле според природните закони.Реален поглед колку човекот се вклопува, т.е. не се вклопува во животот на планетава, дали имало интервенција од стана, чива и зошто.
Fear and Avoidance of Death
The Anti-Christ impulse in humanity drives the individual to want to defy their natural life span. This is an unnatural desire that comes from a need for control and power. It is, of course disguised as progress but leads to degeneration. It is playing God, rather than harmonizing with God, and stems from an obsession with the material plane. Thus individuals that are possessed with this fallen impulse seek to create life extension technologies, or avoid death entirely.
Genetic Manipulation as Creation and Evolution
They have deep religious beliefs about genetic manipulation as humanity's beginnings and as humanity's future. Their ultimate goal is not only to modify every living being on the planet, but also to convince humanity that they are the genetic experiment of alien gods. This separates humanity from their true divinity and draws them into the fallen path.
Само материјално без симбиоза со духовниот аспект во друга крајност ќе не однесе, односно веќе не носи.We evolve from the spiritual level of our being downwards, through a process of transubstantiation. Our planet and form was once astral, materialized into matter, and now is in the process of spiritualizing out of matter.
The idea that the human form can evolve, or even receive and 'evolutionary jump' through physical modifications is a materialist delusion. And, the aggressive propaganda that humanity was created in a petri dish by aliens, or from apes, is a modern satanic ideology as it removes humanity's natural connection, history and future with Christ. It serves to replace the Christ forces with unknown alien beings that can clearly be created and defined by those currently in power. The Anunnaki narrative, and the various Alien God ideologies connected to it, goes hand in hand with every other brand of tyranny that we are currently seeing today. There is no truth, nor value, to the Alien God paradigm. It only benefits those who propagate it because it allows them to redefine human origins and create new religion.
Нема ни енергија, нема ни дух, нема ни душа. Хокус покус е работава, а можеби е абракадабра.После смрт нема ништо нема бог нема рај нема пекол и земјата не е рамна.
Надгледувани сме од нашите креатори кои нашиот совршен ген (секако изменет и подобрен) ќе го пренесат на планета која е погодна за живот. Во Универзумот чија големина не можеме да ја сфатиме секако не сме сами ниту најинтелигентни битија. Погледнете го небото преку телескоп уживајте во моментот и умрете среќни.