Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 9.843
Секој со своите верувања... Налетав на нешто интересно во врска со 'летечки тањири"
Како тоа нешто и како тоа ќе погодат, кога сите тие работи самата елита си ги најавува??? Тоа што ти си слеп верник, што ти е тешко повеќе работи во предвид да ги земеш, па како сложувалка да ги склопиш, е благословод ова што приметувам боди, конспирацииве работат као ќе истресам сега едно 300 предвидувања и нешто ќе упали и ќе бидам пророк.
Сите се такви и Алекс Џоунс и @Bafra . Работите се увек поинтересни за слушање ако слушаш нешто чудно и необично и ги гледаш низ конспирации.
Ко @Ron Burgundy . Третата кула од солидарност самата си се сруши и тоа совршено се распадна.Има пациенти и у МК уште што веруваат дека кулите ги бутнала Ал Каеда
не викам дека некои теории не се точни, но има многу што не се, и сега ја не мора да се потпишам дека ќе верувам у све што некој ќе рече.Како тоа нешто и како тоа ќе погодат, кога сите тие работи самата елита си ги најавува??? Тоа што ти си слеп верник, што ти е тешко повеќе работи во предвид да ги земеш, па како сложувалка да ги склопиш, е благослов
Прегледај го приврзокот 387553
Автоматски споено мислење:
Ко @Ron Burgundy . Третата кула од солидарност самата си се сруши и тоа совршено се распадна.
Како може да се провери приказнава? Докази некакви? Остатоци?Pan Adria на пример?
Земи ги овие факти на пример кои се 100 проценти проверени... Се надевам ќе напишеш некој коментар во врска со ова видео:Јас ти кажав дека секое мислење го земам во предвид но додека не се појават 100% проверени факти не го сметам за валидно.
Абе важи, не викаше , само се исмејувавте со нас "фолијашите" (нормално без контра аргументи) и изигрававте ноеви, а и сеуште истото го правите.не викам дека некои теории не се точни, но има многу што не се, и сега ја не мора да се потпишам дека ќе верувам у све што некој ќе рече.
Глобусот е задолжително обележје...И да е и да не е вистина битно интересна нарација се бутка во јавноста.
SubwayCreatures on Instagram: "Most normal thing I’ve seen all day. Hiding in plain sight #subwaycreatures"
3M likes, 35K comments - subwaycreatures on August 10, 2023: "Most normal thing I’ve seen all day. Hiding in plain sight #subwaycreatures".www.instagram.com
Апла е јасно дека сами си ги рокнаа кулите, али зошто жити се би минале низ толкава местенка да прават холограми авиони или каква и да е технологијата?Добро се уште не ви е јасно дека авионите на телевизија се Bluebeam проекција и дека експлозиви се поставени на кулите?
На телевизија имаш авиони а во живо нигде ги нема. Толку не ти е јасно за што се работи? Авионите се само алиби за тие што гледале во тој момент на телевизија. Правено е анализа за ова дека авионите не може како низ путер да пројдат со носот од другата страна на зградата туку така.зошто жити се би минале низ толкава местенка да прават холограми авиони или каква и да е технологијата?
Не се разбравме.На телевизија имаш авиони а во живо нигде ги нема. Толку не ти е јасно за што се работи? Авионите се само алиби за тие што гледале во тој момент на телевизија. Правено е анализа за ова дека авионите не може како низ путер да пројдат со носот од другата страна на зградата туку така.
Пројдоа 23 години од тогаш ако до сега немаш сфатено дека не е терористички напад туку дека е местенка од тогашната власт за да се заташкаат таму баснословни суми на исчезнати пари така нешто беше тогаш не знам како да ти помогнам. Може Бафра и Тролејбус знаат повеќе за парите... А за анализата на 11 Септември 2001 види го видеово:
Дали за тебе е нормално авион со некоја просечна брзина од 600-700км/ч до пола да навлезе во зграда без да експлодира и без трошка прашина да има? Кога ќе се замрзне сликата на авионот што наводно удира во зградата...Не знам колку ме разбираш што сакам да ти кажам...Не ми е јасно зошто мислиш дека не би користеле вистински авиони?
Како бе не експлодира ти луд ли си? Си ја стопирал снимката пред да удри авионот.Дали за тебе е нормално авион со некоја просечна брзина од 600-700км/ч до пола да навлезе во зграда без да експлодира и без трошка прашина да има? Кога ќе се замрзне сликата на авионот што наводно удира во зградата...Не знам колку ме разбираш што сакам да ти кажам...
Прегледај го приврзокот 387747
Каде е авионот што удри во Пентагон? Си видел ли остатоци? Докази? Ти ги знаеш жртвите ама јас имам вистински снимки...Како бе не експлодира ти луд ли си? Си ја стопирал снимката пред да удри авионот.
Вториот авион шо удри во кулата се движи со над 800км на саат, удри благо наклонет на лево, и дел од десниот мотор го промаши јадрото на зградата и излезе од другата страна, при што погоди цивил со 80% изгореници по телото која почина после 2 недели во болница.
Еве ти 50 снимки во едно видео, гледај точно на 6:05 како дел од моторот паѓа долу.
50 Views of Plane Impact in South Tower | 9/11 World Trade Center (2001)
Because of the recent Video which was published by Kevin Westley I decided to make an updated version of my 2014 video (see here: https://youtu.be/7YLm3pkAiJ...youtu.be
За 11 септември книга можам да ти напишам, преку 30 луѓе од жртвите ги знам со име и презиме од кои тројца беа во вториот авион, и со чии фамилии имам комуницирано.
Али еве според Сејвиор од кајгана форум не постојат тие луѓе и авионите беа cgi.