- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.719
- Поени од реакции
- 120.236
Па баш дека е одиграна е пенал.Го спаси тоа што топката веќе беше одиграна, иначе ќе беше чист пенал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па баш дека е одиграна е пенал.Го спаси тоа што топката веќе беше одиграна, иначе ќе беше чист пенал.
Црнец глуп коа веќе гледаш дека не можеш да стигнеш до топка ги тргаш рацете али не до крај уби го копилетоГо спаси тоа што топката веќе беше одиграна, иначе ќе беше чист пенал.
Абе гледај, ја барем не се крију како некое педерче како тебе, ќе испровоцирам суптилно или индиректно, ќе кажу тешку глупост, па после ќе се перу и ќе га правдам тој кажано како било логичан закључак. Ја кд провоцирам, познава се и ми е сс циљ, не се перу, не се ваду.
Ама што кур знаеш ти, по пишување ти се познава дека си у минус сас самодовербу и едино значење и храброст ти е кд си муж на форум, пишаја си ми дека немам значење, браво за тебе, ти имаш, гледаш жнееш ги лајкчиња. Туга од човека.
Со тебе и лани се натегавме за слична ситуација, мислам на утакмица од Ливерпул. Нит ти ќе ми смениш мислење ниту пак ја тебе така да...Па баш дека е одиграна е пенал.
Од кај да знае тој каде го удри топката и ти сега не заебавај. Не ги гледа тој играчите во рацете, на друго место му е фокусот.Енец, да, енец.
Ќе си знаел да не те пуштале по бурек школските “другари” додека они играле фудбал.
Чист сигурно не е. По мене 50/50 ситуација. Играчот кој беше удрен од Онана не ни играше со топката, тој позади него играше, ако добро видов.Чист пенал.
Затоа се новиве правила околу судиите знаат и они колку се очајни.
Какви комплекси човече, олабави малку не е добро за здравјетоНајде кој да кажува за таленти. Секоја сезона по 4-5 мега таленти си прогласуваат во тимот. Од Хадсон Одои, Лофтус Чик преку Бачуај до Бакајоко.
Па баш дека е одиграна е пенал.
Аргентина поглуп пенал доби од ова.Флешбекови од Светско кога Аргентина доби таков пенал