Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
каква утакмица изигра Матеуш Куња....

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Прв натпревар прва победа. :oleee:

Го спаси тоа што топката веќе беше одиграна, иначе ќе беше чист пенал.
Црнец глуп коа веќе гледаш дека не можеш да стигнеш до топка ги тргаш рацете али не до крај уби го копилето

Абе гледај, ја барем не се крију како некое педерче како тебе, ќе испровоцирам суптилно или индиректно, ќе кажу тешку глупост, па после ќе се перу и ќе га правдам тој кажано како било логичан закључак. Ја кд провоцирам, познава се и ми е сс циљ, не се перу, не се ваду.
Ама што кур знаеш ти, по пишување ти се познава дека си у минус сас самодовербу и едино значење и храброст ти е кд си муж на форум, пишаја си ми дека немам значење, браво за тебе, ти имаш, гледаш жнееш ги лајкчиња. Туга од човека.

CLICK HERE.

Најде кој да кажува за таленти. Секоја сезона по 4-5 мега таленти си прогласуваат во тимот. Од Хадсон Одои, Лофтус Чик преку Бачуај до Бакајоко.

Па баш дека е одиграна е пенал.
Со тебе и лани се натегавме за слична ситуација, мислам на утакмица од Ливерпул. Нит ти ќе ми смениш мислење ниту пак ја тебе така да... :kuracc::icon_lol:

Енец, да, енец.
Ќе си знаел да не те пуштале по бурек школските “другари” додека они играле фудбал.
Од кај да знае тој каде го удри топката и ти сега не заебавај. Не ги гледа тој играчите во рацете, на друго место му е фокусот.

Чист пенал.
Затоа се новиве правила околу судиите знаат и они колку се очајни.

Чист пенал.
Затоа се новиве правила околу судиите знаат и они колку се очајни.
Чист сигурно не е. По мене 50/50 ситуација. Играчот кој беше удрен од Онана не ни играше со топката, тој позади него играше, ако добро видов.

Најде кој да кажува за таленти. Секоја сезона по 4-5 мега таленти си прогласуваат во тимот. Од Хадсон Одои, Лофтус Чик преку Бачуај до Бакајоко.
Какви комплекси човече, олабави малку не е добро за здравјето :toe:

Па баш дека е одиграна е пенал.

Да бидам искрен, мислев дека ке го викаат судијата да гледа и дека го обравме бостанот. Флешбекови од Светско кога Аргентина доби таков пенал. Патем, Волфс не заслужи да изгуби мечов.

Не тролам, ама некој да објасни која е замислата на Тен Хаг со играчов?

Сите денес го ругаа Гарначо, ама него барем го имаше (иако во негативна конотација), ова движечкава депресија не се ни приметуваше дека постои на теренот. Самиот став на фудбалеров е за никаде, ко да нема душа во него.

Ериксен кога влезе се виде дека се придвижи малце играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom