C
confusion
Гостин
Има некоја причина што упатуваш лични навреди или проектираш?Епа добро голем експерту, се извинувам од името на цел фан клуб на МЈ што го сметавме Гарначо за талент, нема да се повтори. Јас стварно се извињавам и што те изнервира со неговото гледање у земја додека трча, ваљда тоа гледањето надолу ти е некој комплекс (хинт: стомак, мочање, нема куре), сега ќе пристапиме кон кажување на мајка му.
Доволно блам испи денов со енецот, јас мислам е подобро да се одлогираш за денес од форумов.
Знам дека има, постот е наменет за идиоти како Ѓаволот кој иде на лични навреди и сезнајкото видук, експерт на секоја тема, посебно мастер по логични заклучоци. Пошто провоцираат суптилно и безобразно константно, само враќам со иста мера, воопшто не ми е цел да имам нормална дискусија на тема Гарначо, се согласувам со твоето мислење.Имал Гарначо лоши натпревари и досега, ама не биле ни пола лоши од овој денес. Убедливо најлошо полувреме кое јас сум го гледал, а мислам дека му имам пропуштено 3-4 натпревари само.