Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
C

confusion

Гостин
Епа добро голем експерту, се извинувам од името на цел фан клуб на МЈ што го сметавме Гарначо за талент, нема да се повтори. Јас стварно се извињавам и што те изнервира со неговото гледање у земја додека трча, ваљда тоа гледањето надолу ти е некој комплекс (хинт: стомак, мочање, нема куре), сега ќе пристапиме кон кажување на мајка му.
Има некоја причина што упатуваш лични навреди или проектираш?
Доволно блам испи денов со енецот, јас мислам е подобро да се одлогираш за денес од форумов.

Имал Гарначо лоши натпревари и досега, ама не биле ни пола лоши од овој денес. Убедливо најлошо полувреме кое јас сум го гледал, а мислам дека му имам пропуштено 3-4 натпревари само.
Знам дека има, постот е наменет за идиоти како Ѓаволот кој иде на лични навреди и сезнајкото видук, експерт на секоја тема, посебно мастер по логични заклучоци. Пошто провоцираат суптилно и безобразно константно, само враќам со иста мера, воопшто не ми е цел да имам нормална дискусија на тема Гарначо, се согласувам со твоето мислење.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.737
Поени од реакции
11.612
Има некоја причина што упатуваш лични навреди или проектираш?
Доволно блам испи денов со енецот, јас мислам е подобро да се одлогираш за денес од форумов.
Не те вреѓам, ама ти поради едно лошо полувреме на Гарначо (имал и други просечни утакмици, прв пат толку лош) одиш во крајности и го прогласуваш за антиталент, што сакаш да ти вратам на тоа?

C

confusion

Гостин
Не те вреѓам, ама ти поради едно лошо полувреме на Гарначо (имал и други просечни утакмици, прв пат толку лош) одиш во крајности и го прогласуваш за антиталент, што сакаш да ти вратам на тоа?
Читај што му вратив погоре на @Inglourious Basterd и друг пат не се понашај како ретард да пушташ лични навреди, си знаат постот за кој е.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.912
Поени од реакции
67.588
Знам дека има, постот е наменет за идиоти како Ѓаволот кој иде на лични навреди и сезнајкото видук, експерт на секоја тема, посебно мастер по логични заклучоци. Пошто провоцираат суптилно и безобразно константно, само враќам со иста мера, воопшто не ми е цел да имам нормална дискусија на тема Гарначо, се согласувам со твоето мислење.
Грефче... тебе човек може да те дупи директно. Материјал колко сакаш. Не си давај на значење. Ке те снема од форум за 2 недеље.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
766
Поени од реакции
1.938
Man of the match wan bisaka ....... Enough said

C

confusion

Гостин
Грефче... тебе човек може да те дупи директно. Материјал колко сакаш. Не си давај на значење. Ке те снема од форум за 2 недеље.
Абе гледај, ја барем не се крију како некое педерче како тебе, ќе испровоцирам суптилно или индиректно, ќе кажу тешку глупост, па после ќе се перу и ќе га правдам тој кажано како било логичан закључак. Ја кд провоцирам, познава се и ми е сс циљ, не се перу, не се ваду.
Ама што кур знаеш ти, по пишување ти се познава дека си у минус сас самодовербу и едино значење и храброст ти е кд си муж на форум, пишаја си ми дека немам значење, браво за тебе, ти имаш, гледаш жнееш ги лајкчиња. Туга од човека.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.912
Поени од реакции
67.588
Куња играчиште.
Не постои средината на Јунајтед, Куња 100 пати изнесе топка по 50-60 метри, а Волфс ни под пресинг не исфрла напред. Затоа и му кажав на Ставро дека ако дојде Амрабат, можно е многу да игра тој двоец многу почесто, за поголема контрола.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.315
Поени од реакции
4.233
Не постои средината на Јунајтед, Куња 100 пати изнесе топка по 50-60 метри, а Волфс ни под пресинг не исфрла напред. Затоа и му кажав на Ставро дека ако дојде Амрабат, можно е многу да игра тој двоец многу почесто, за поголема контрола.
Многу се офанзивни Маунт и Бруно, мислам дека често ќе игра со Амрабат и Касемиро.
Едино со Бруно на крило ќе има место за Маунт.

Член од
4 август 2023
Мислења
373
Поени од реакции
940
Срамен натпревар на Јунајтед, нема друго што да се каже.

Kajgana Shop

На врв Bottom