Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
C

confusion

Гостин
Ова интерашиве што се потсмеваат на засилувањата на Милан е она народното „Ќор се смее на сакато“ и толку треба да се пише на темава.
Немаат голмани, тролаат и ставаат смешни емотикони во Милан фан клуб а што е најтрагично, вториве имаа подобро лето од нив и со продажба на еден играч, склопија подобар тим.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.514
Поени од реакции
26.143
Ќе гази Милан со Окофор, Чукмензензе, Лофтус Чик, Реџиндерс и Пулишиќ.

Вака само по имињава да не знаеш дали новопромовираниот Премиерлигаш Лутон најавува сериозна кандидатура за опстанок или Милан го обезбеди Скудетото уште во Јули.
Ок Turam JR. ако имињата се проблем за квалитетот на играчите.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
А кој ве провоцира со новите засилувања?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.373
Поени од реакции
113.771
Еве ги сеа ради Тролејбус ќе зборат дека сите Интераши јадат гомна за засилувањата на Милан, а напротив и јас а и некои други членови мислиме дека Милан ок поминува со засилувањата за сега, ако ништо друго квантитативно си се средија на време, е сеа дали ќе се погодат останува да видиме. На страна шалите за Окафор и Чуквуезе, сериозно добар пазар има Милан до сега. Може и Интер да има ама очигледно сакаат сезонава со голман играч да играме и со 20 годишен неискусен штопер, друго не знам што да кажам.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.017
Поени од реакции
9.705
Еве ги сеа ради Тролејбус ќе зборат дека сите Интераши јадат гомна за засилувањата на Милан, а напротив и јас а и некои други членови мислиме дека Милан ок поминува со засилувањата за сега, ако ништо друго квантитативно си се средија на време, е сеа дали ќе се погодат останува да видиме. На страна шалите за Окафор и Чуквуезе, сериозно добар пазар има Милан до сега. Може и Интер да има ама очигледно сакаат сезонава со голман играч да играме и со 20 годишен неискусен штопер, друго не знам што да кажам.
20 годишниот штопер ќе помириса терен кога ќе одмара Дармијан. Познавајќи ги нашиве како се понашаат со младинци, пример Гаљардини што влагаше пред Аслани, мислам дека нема шанса сезонава Бисек да помириса прва постава ако Дармијан игра на ланското ниво.

Што се тиче голман, мене малиов Станкович многу ми се свиѓа, има потенцијал дечкото да биде нешто, али у нашиов случај нешто = capital gains. Нека го достават Зомер и избркаат тоа петлето романско Раду и уште еден втор голман, по можност Аудеро не е лошо.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.373
Поени од реакции
113.771
20 годишниот штопер ќе помириса терен кога ќе одмара Дармијан. Познавајќи ги нашиве како се понашаат со младинци, пример Гаљардини што влагаше пред Аслани, мислам дека нема шанса сезонава Бисек да помириса прва постава ако Дармијан игра на ланското ниво.

Што се тиче голман, мене малиов Станкович многу ми се свиѓа, има потенцијал дечкото да биде нешто, али у нашиов случај нешто = capital gains. Нека го достават Зомер и избркаат тоа петлето романско Раду и уште еден втор голман, по можност Аудеро не е лошо.
Раду ако не се лажам потпиша за Борнмут за 8м. У право си за Бисек али еве нека е и измена братот, пак ни клупа немаме за одбрана, а не дај боже една посериозна повреда на некој и ќе се сликаме.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Беспотребно отвораме теми секоја година, и по месец дена се договараме кој да отвори. Не можеме ни да пребаруваме кој какви глупости тресел затоа што темите се затвораат секоја година. Затоа, од сега па натаму ќе отвораме теми по декада. Темите од 2021/22 и 2022/23 ги споив. Следно отворање тема во 2031 ако има преживеани до тогаш.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.448
Поени од реакции
87.173
Беспотребно отвораме теми секоја година, и по месец дена се договараме кој да отвори. Не можеме ни да пребаруваме кој какви глупости тресел затоа што темите се затвораат секоја година. Затоа, од сега па натаму ќе отвораме теми по декада. Темите од 2021/22 и 2022/23 ги споив. Следно отворање тема во 2031 ако има преживеани до тогаш.
Најдобро ќе биде да поставиш анкета тука, дали сте за нови теми, или за спојување, па да ги видиме резултатите...нека трае гласањето една недела.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Најдобро ќе биде да поставиш анкета тука, дали сте за нови теми, или за спојување, па да ги видиме резултатите...нека трае гласањето една недела.
Тема е бе @Scirea, не отвораме рудник па да гласаме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom