- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.944
- Поени од реакции
- 41.107
Таман имате време до 2030 да се договорите кој ќе ја отвори новата тема, и да го смислите воведот. ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ovie mentalnive Junajted banter klub ke ostanat uste 10 godini so takvi transferi, mislat Haaland go zemaleНе ми е јасно у кој универзум Хојлунд што лани не дал ни 10 гола е продаден поскапо од Тонали ..
Според овие цени Леао или Лаутаро вредат по 300 миљони
Или може е до купецот, истите што лупнаа исти пари и за Мегваер, Ентони и остала циганарија сега и за детево.
Овој има да флопне и да ви го вратат во Милан на позајмица како Челзи што ни го врати Лукаку.Па не знам баш дали и за Тонали е паметно да дадеш 70 милиони.
Затоа ќе добијат 3 пакети вода, средства за лична хигиена и стари алишта како знак за добра воља и помош у тоа мртвата воена зона, следно лето коа чичо Марота ќе го спакува за точно 0 евра.According to La Gazzetta dello Sport (via Calciomercato), there’s a €20M gap between the Nerazzurri’s proposal and the Ukrainian side’s valuation.
Шахтјор бара 20.5 милиони за Трубин, Марота им понудил 500 иљаде?
![]()
Каде прочита такво нешто?Ovie mentalnive Junajted banter klub ke ostanat uste 10 godini so takvi transferi, mislat Haaland go zemale![]()
Twitter e preplavenКаде прочита такво нешто?
Ако ги изземеш индијците, и луѓето кои поима немаат од фудбал, за Хојлунд на твитер генерално добив впечаток дека многу луѓе велат дека е потенцијал, ама дека имаат огромни резервации за тоа каков фудбалер ке биде, и дека е дебело преплатен. Историски гледано, ретко кој скап трансфер успева, така да, разбирам зошто многумина гледаат со недоумица кон играчот.Twitter e preplaven
Pa 90% od fan bazata na Junajted e IndijciАко ги изземеш индијците, и луѓето кои поима немаат од фудбал, за Хојлунд на твитер генерално добив впечаток дека многу луѓе велат дека е потенцијал, ама дека имаат огромни резервации за тоа каков фудбалер ке биде, и дека е дебело преплатен. Историски гледано, ретко кој скап трансфер успева, така да, разбирам зошто многумина гледаат со недоумица кон играчот.