Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.586
Поени од реакции
17.430
Баталете селска лига. За некоја година никој жив нема да го гледа овој очобол од фудбал. Ирелевантно е дали ќе има нова или стара тема..

Во меѓувреме арапите го прват она што им беше забрането на Реал, Барса и Јуве. Природно си ја формираат Супер Лигата.
Прегледај го приврзокот 385380

Битно на англичаните некој им покажа дека имал поголем кур од нивниот.
Мелем
А зошто мислиш ти беше забранета супер лигата? Чеферин капа пари од арапите од ПСЖ и од Сити. Дозволуваат на голема да влегуваат во Европските клубови со капитал.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
OFFICIAL: FIGC announce that players with Swiss and British citizenship are now equated with EU players, decision effective starting season 2023/24
Како можеш да донесеш ваква одлука месец дена откако започнал трансфер рокот?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Многу висок коефициентот за некој што прејако се засили и има најдобро меркато у Италија. :eek:

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.532
Поени од реакции
3.688
Многу висок коефициентот за некој што прејако се засили и има најдобро меркато у Италија. :eek:
A inaku kladilnicite se poznati po pogoduvanje pobednik, dzirni poslednive 2-3 sezoni da vidis koj timovi imaa najmal koef demek favoriti a sosem drugi osvojuvaa ;)

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.837
Поени од реакции
6.556
Епа требаше да ги шитнеме и двата голмани за да имаме боље коефициент :toe:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Епа требаше да ги шитнеме и двата голмани за да имаме боље коефициент :toe:
Ти како најголем интераш у фан клуб Милан треба да се засрамиш од коментарите што ги пишуваш на темава. :anco:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.514
Поени од реакции
26.151
Нема место за Окфор и Лофтус Чик?
Јбг дури сега го официјализираа трансферот на Чукумуку Нигериецот. Ако останевме на Сале и Меси немаше потреба да се носи ваков закон.
Фала ти Дон Берлускони за се што направи. Твоето наследство е непроценливо.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.441
Поени од реакции
7.725
Јбг дури сега го официјализираа трансферот на Чукумуку Нигериецот. Ако останевме на Сале и Меси немаше потреба да се носи ваков закон.
Фала ти Дон Берлускони за се што направи. Твоето наследство е непроценливо.
Ќе гази Милан со Окофор, Чукмензензе, Лофтус Чик, Реџиндерс и Пулишиќ.

Вака само по имињава да не знаеш дали новопромовираниот Премиерлигаш Лутон најавува сериозна кандидатура за опстанок или Милан го обезбеди Скудетото уште во Јули.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.837
Поени од реакции
6.556
Ќе гази Милан со Окофор, Чукмензензе, Лофтус Чик, Реџиндерс и Пулишиќ.

Вака само по имињава да не знаеш дали новопромовираниот Премиерлигаш Лутон најавува сериозна кандидатура за опстанок или Милан го обезбеди Скудетото уште во Јули.
Кај си бе автобус, лани после нова година нешто те снема?

Ја разбирам муабети на темава, заебанции се али до лани десно ни играа Салемакерс и Меси што заедно имаат помалце голови у кариера од Чилаверт...гуглај ако не знаеш кој е.

Какви и да се Окафор, Пулишич и Чук сигурно не се полоши од овие...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Шо знам, мене пак имињата супер ми звучат :D Сигурно подобро од некои имиња што сме ги вртеле порано.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom