Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.168
Поени од реакции
12.966
Moze pa trebavme ko vas za back up da zememe proveren spic od Seria A, ko Korea od Lazio za 30m.
Со пропалитетот Кореа каков ќотек јадевте минатава сезона,а тек па салам шпиц да земевме што ќе ви се дешаваше...
А и јебига,нема секој таков њух па да фрли 30+ милиона на играчина у подем ко големиот кетеларе :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.532
Поени од реакции
3.688
Ќе се чудиш кога нема да знае кај тера во Серија А, како и секој втор циган од тоа мртвите лиги како Холандија, Австрија и Белгија.
Zatoa se odi na proverena varijanta kako Beloti, eve tuka e @Boom Shaka Lakka da potvrdi. Se isturi od golovi davanje poslednava sezona, duri 0 vo kalco

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.448
Поени од реакции
87.174
Утре сме 23ти, за помалце од месец дена стартува нова сезона, а никој од тимовиве нема купено повеќе од 2-3 играчи (освен Милан, тие купија повеќе). Изгледа голема безпарица е оваа година, а како што ми изгледа не ни мора да отвараме нова тема :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Со пропалитетот Кореа каков ќотек јадевте минатава сезона,а тек па салам шпиц да земевме што ќе ви се дешаваше...
А и јебига,нема секој таков њух па да фрли 30+ милиона на играчина у подем ко големиот кетеларе :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Lol ja utna poentata na postot ko Brahim Diaz u peterecot polufinalevo u LS.

Aj moze treba da spomnam jas sega vie kakov kjotek jadevte so delivery boy Messias na desno krilo pa ke terame glup muabet doeka ne iskoci nekoj skandal za Juve pa da svrtime nakaj niv malce.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.793
Поени од реакции
10.616
Утре сме 23ти, за помалце од месец дена стартува нова сезона, а никој од тимовиве нема купено повеќе од 2-3 играчи (освен Милан, тие купија повеќе). Изгледа голема безпарица е оваа година, а како што ми изгледа не ни мора да отвараме нова тема :D
Со вести од типот дека Суперкупот во Саудиска Арабија можно е да се откаже поради (пази) не атрактивноста на тимовите… и поарно да не отвараме нова тема!
Пензионерска лига станавме…
Ако продолжи федерацијата вака, кај да е гратис ќе ги даваат ТВ правата… па можда и на МТВ 2 ќе гледаме италјанско!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Daleku od toa deka e spektakularen, ali pak imal poveke golovi od Abraham so duplo pomala minutaza lani :D
Za 10milki e koska.
Точно, Абрахам имаше лоша сезона, затоа Окафор има цел еден гол повеќе од Абрахам минатата сезона во швајцарска лига :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Zatoa se odi na proverena varijanta kako Beloti, eve tuka e @Boom Shaka Lakka da potvrdi. Se isturi od golovi davanje poslednava sezona, duri 0 vo kalco
Кога го земавме Белоти не го спомнав тука у темата како некој си јак играч, ниту пак имав некои очекувања. Муабетов ми беше овој Ашер што извадил некоја шпекулација демек Интер го сакале 35 милионскиот Окафор а отишол за 10мил у Милан, што му е и реална цена, бидејќи како што кажав, ништо спектакуларно од шпиц, што не вреди да се спомне, исто како и Белоти :)

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.837
Поени од реакции
6.557
Иначе да се разбереме дека Милан го зема Окафор за на клупа, никој не очекува дека ќе гази...

Ајде може Интер ќе земе боље опции за на клупа, еве пример зашо не го земат детето од Аталанта, сигурно нема да одбие да дојде у големиот Интер, освојувачот на триплете лани...за малце.

Или па Рома ќе го земе Скамака, на кој плафон може да му биде големиот стуб Петања...

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.526
Поени од реакции
4.704
Кога го земавме Белоти не го спомнав тука у темата како некој си јак играч, ниту пак имав некои очекувања. Муабетов ми беше овој Ашер што извадил некоја шпекулација демек Интер го сакале 35 милионскиот Окафор а отишол за 10мил у Милан, што му е и реална цена, бидејќи како што кажав, ништо спектакуларно од шпиц, што не вреди да се спомне, исто како и Белоти :)
Mn nezen be ti

Член од
14 август 2018
Мислења
4.793
Поени од реакции
10.616
Или па Рома ќе го земе Скамака, на кој плафон може да му биде големиот стуб Петања...
Да го земеме Скамака ќе славам! :pos:
Ама како тргнале да (не)трошат пари, па ќе се нервирам со дрвото Белоти, можда појачан со трупецот Елдор(што ни Специја не го сака..)!
Таман тандем за чир на желудник…

Најбитно од се, големиот римјанин , самопрогласенииот наследник на Тоти и клупската “легенда” Пелегрини… одбил трансфер во Арабија :yid:

Све да му се на*бам женско што му шета по дома…
Ќе играл само за Рома од љубов :yid:
Тоа што зима 7мил плата, повеќе отколку што он самиот вреди на пазарот.. нема врска…

И ја за кои дрва се нервирам…

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кога и како успевате бе да гледате австриска лига не сте ми јасни, па да изигравате експерти овде? Или јутуб и трансфермаркет работат на велико?
Земале се караат за играчи од австриско, германско и белгиско првенство.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.447
Поени од реакции
58.817
Кога и како успевате бе да гледате австриска лига не сте ми јасни, па да изигравате експерти овде? Или јутуб и трансфермаркет работат на велико?
Земале се караат за играчи од австриско, германско и белгиско првенство.
Во ЛШ го имаат гледано.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom