Хорор филмови

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Тоа е се субјективно... јас осетив страшна тензија која споро се гради во The Fourth Kind, па на форумов ми рекоа дека сум бил будала... :) Полека малку...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Која тензија бе жити се нај посран хорор шо сум го гледал ... немој некој го даунлоадират ке си потрошит 1гб Џабе ... Една страшна сцена не видов
Најверојатно си скоро запознаен со хорор филмовите или поточно ваков тип. Филмот е одличен од многу аспекти, и завзема култно место помеѓу љубителите на овој жарн, има одллична фотографија, сценографија идеја иновативност,морбидност и се разбира напнатост. Ти си еден у 1000 што викаат за филмов дека е тапа. Пробај некој од новиве хорор бљувотини правени за 10 дена, (нешто вакво) Аlexandre Aja не е за тебе....

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Најверојатно си скоро запознаен со хорор филмовите или поточно ваков тип. Филмот е одличен од многу аспекти, и завзема култно место помеѓу љубителите на овој жарн, има одллична фотографија, сценографија идеја иновативност,морбидност и се разбира напнатост. Ти си еден у 1000 што викаат за филмов дека е тапа. Пробај некој од новиве хорор бљувотини правени за 10 дена, (нешто вакво) Аlexandre Aja не е за тебе....
Препорачај му го Don't Look Now може ќе смени мислење :pos2:

Член од
11 септември 2010
Мислења
101
Поени од реакции
9
Кој сака old school american slasher horror нека го погледне Hatchet.

http://www.imdb.com/title/tt0422401/

...некои од најголемите фаци у хоророт се појавуваат во филмот - Robert Englund, Kane Hodder, Tony Todd.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266

Го гледав филмот ми се допадна..не е нешто посебно али добар е и страшен..Па кој не го гледал нека го погледне..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Од денеска е активна новата секција на Imdb, наречена хорор! истата ќе содржи информации за сите нови филмови и серии од овој жарн.

Nice one, Imdb.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Од денеска е активна новата секција на Imdb, наречена хорор! истата ќе содржи информации за сите нови филмови и серии од овој жарн.

Nice one, Imdb.
Супер. Само се нервирам што излезе Scream 4, осеќам дека ќе ми ги упропасти првите три дела :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Супер. Само се нервирам што излезе Scream 4, осеќам дека ќе ми ги упропасти првите три дела :)
Првите 3 се пропаст сами по себе. Не знам кој е посмешен, дали SCREAM или SCARY MOVIE...... мене ми е подобри SCARY MOVIE од SCREAM :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Првите 3 се пропаст сами по себе. Не знам кој е посмешен, дали SCREAM или SCARY MOVIE...... мене ми е подобри SCARY MOVIE од SCREAM :)
Не заебавај! :) Првите 2 се закон, третиот удри на Scary Movie. Ги обожавам филмовите.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Не заебавај! :) Првите 2 се закон, третиот удри на Scary Movie. Ги обожавам филмовите.
Првпат да не се согласам со тебе за нешто, мене ми е одвратен серијалот. Одвратни ми се филмовите од неодредена категорија, не е ни хорор ни комедија ни трилер, се знае или Хорор или смеење, ок тука исклучок се следниве два Еvil Dead! & Feast! ЛОЛ!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Добро, мене ми се допадна баш тоа што се различни, немаше таква комбинација предходно. После почнаа и други по нив од типот на I Know What You Did Last Summer ама се тоа беше далеку под Scream. Знам дека се поджанр, не се класичен хорор, ама ги сакам многу. И кажи дека сцената со Дру Баримор и пуканките не е закон? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom