Хорор филмови

Р

~~РубинРед~~

Гостин

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Нема.
American Haunting го гледајте,стварно е добар (2005):smir:
Ееее а колку време требаше да те натерам да го гледаш:):)

Инаку дајте некој хорор за вечерва:)

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
пробајте со undiscovered mysteries i a haunting emisiite.... мислам дека се пореални од филмовите...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
пробајте со undiscovered mysteries i a haunting emisiite.... мислам дека се пореални од филмовите...
Мислиш на серијата Unsolved Mysteries?:)
Ама за жал одамна не се емитува.
Освен ако не ги гледаш клиповите на нет од емисијава.
А што се однесува за емисиите за опседнувањето хорор филмовите се работени според нив.

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
Мислиш на серијата Unsolved Mysteries?:)
Ама за жал одамна не се емитува.
Освен ако не ги гледаш клиповите на нет од емисијава.
А што се однесува за емисиите за опседнувањето хорор филмовите се работени според нив.
да де unsolved беше не ми текињаше...

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ја одамна неам погледнато добар Хорор,почнав све нешто акција да гледам....давајте предлози со трилер..Благодара..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Само што го гледав "A serbian film" 2010

ептен е БОЛЕН, одвратен и каков уште не ... незнаев дека србиве се на такви тешки дроги да направат ваков филм ... за жал уште еден доказ дека светот станува се поизопачен

Член од
1 октомври 2010
Мислења
58
Поени од реакции
1
Paranormal activiti, ако не сте го гледале, гледајте го.

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
Само што го гледав "A serbian film" 2010

ептен е БОЛЕН, одвратен и каков уште не ... незнаев дека србиве се на такви тешки дроги да направат ваков филм ... за жал уште еден доказ дека светот станува се поизопачен

зашто бе, баш е добар филмот..барем е интересен. е тоа што ти така мислиш покажува дека не е за тебе.. :)
јас не би рекла дека е до толку незнам што..само добра забава...

Член од
11 септември 2010
Мислења
101
Поени од реакции
9
Слешер хорори се најдобри за мене. Баш синоќа го гледав Friday the 13th (2009) и очекував дека ќе биде срање, како и повеќето remakes/reimaginings/reboots. Али филмов беше партали. Од почеток до крај - стариот добар Jason Voorhees...

Кога сум кај remakes/reboots морам да кажам дека новиот Freddy ме разочара. Аман - педофил?! Знам дека тоа била идеа и за оригиналниот A Nightmare on Elm Street, али...некако не ми идеше тоа :toe:

Барем радува веста дека слешер хоророт повторно се враќа на голема врата. Halloween и H2 (исто remakes/reboots), Hatchet и Hatchet II - конечно нов убиец на сцената, а не само копија на филмовите од 80тите. За жал, уште не сум го видел Victor Crowley во акција.

Scream 4 искача на 15ти април, така да ќе биде интересно и тоа да се погледне. Старата екипа плус нови лица и најважно - Wes Craven и Kevin Williamson повторно заедно :vozbud:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
зашто бе, баш е добар филмот..барем е интересен. е тоа што ти така мислиш покажува дека не е за тебе.. :)
јас не би рекла дека е до толку незнам што..само добра забава...
Филмот е страва добар според мене не ме разбра изглеа :) Него има неарни сцени, болни ...

Kajgana Shop

На врв Bottom