Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
Екстремно напнат,Некој добар хорор за вечерва...Фала однапред :smir:
Невидена тензија која споро се гради....
Екстремно напнат,Некој добар хорор за вечерва...Фала однапред :smir:
Која тензија бе жити се нај посран хорор шо сум го гледал ... немој некој го даунлоадират ке си потрошит 1гб Џабе ... Една страшна сцена не видов
Најверојатно си скоро запознаен со хорор филмовите или поточно ваков тип. Филмот е одличен од многу аспекти, и завзема култно место помеѓу љубителите на овој жарн, има одллична фотографија, сценографија идеја иновативност,морбидност и се разбира напнатост. Ти си еден у 1000 што викаат за филмов дека е тапа. Пробај некој од новиве хорор бљувотини правени за 10 дена, (нешто вакво) Аlexandre Aja не е за тебе....Која тензија бе жити се нај посран хорор шо сум го гледал ... немој некој го даунлоадират ке си потрошит 1гб Џабе ... Една страшна сцена не видов
Препорачај му го Don't Look Now може ќе смени мислење :pos2:Најверојатно си скоро запознаен со хорор филмовите или поточно ваков тип. Филмот е одличен од многу аспекти, и завзема култно место помеѓу љубителите на овој жарн, има одллична фотографија, сценографија идеја иновативност,морбидност и се разбира напнатост. Ти си еден у 1000 што викаат за филмов дека е тапа. Пробај некој од новиве хорор бљувотини правени за 10 дена, (нешто вакво) Аlexandre Aja не е за тебе....
Супер. Само се нервирам што излезе Scream 4, осеќам дека ќе ми ги упропасти првите три делаОд денеска е активна новата секција на Imdb, наречена хорор! истата ќе содржи информации за сите нови филмови и серии од овој жарн.
Nice one, Imdb.
Првите 3 се пропаст сами по себе. Не знам кој е посмешен, дали SCREAM или SCARY MOVIE...... мене ми е подобри SCARY MOVIE од SCREAMСупер. Само се нервирам што излезе Scream 4, осеќам дека ќе ми ги упропасти првите три дела
Не заебавај! Првите 2 се закон, третиот удри на Scary Movie. Ги обожавам филмовите.Првите 3 се пропаст сами по себе. Не знам кој е посмешен, дали SCREAM или SCARY MOVIE...... мене ми е подобри SCARY MOVIE од SCREAM
Првпат да не се согласам со тебе за нешто, мене ми е одвратен серијалот. Одвратни ми се филмовите од неодредена категорија, не е ни хорор ни комедија ни трилер, се знае или Хорор или смеење, ок тука исклучок се следниве два Еvil Dead! & Feast! ЛОЛ!Не заебавај! Првите 2 се закон, третиот удри на Scary Movie. Ги обожавам филмовите.