- Член од
- 31 декември 2017
- Мислења
- 316
- Поени од реакции
- 132
Sekako....Ти гледаш со англиски коментатор
Sekako....Ти гледаш со англиски коментатор
Mora da se slozis deka Eurosport sekogas ni go obelezuva Januari..so Site mozni zimski sportovi..novogodisna turneja 4 skokslnicitennis od Avstralija,snooker,reli Pariz -Dakar.,zinska Univerzijada,golf turnirite...sekoja cest na drugite sportski kanali ama januar e mesec na Eurosport..taka bilo godini nanazad taka i ke bide i vo idninaИмам на Телеком MaxTV Eurosport 1 и 2. Не пратам многу спорт, највеќе гледам тенис.
Уште Формула, МотоГП и тенис остана на СК, и Евролигата, мада осеќам и таа ќе им ја земат веќе.Службено НФЛ се враќа на Арена спорт, за Еуролига не е сигурно ништо. Малку штета за НФЛ, пошто кога беше на Арена беше небитен спорт, а Спортклуб е заслужен што се издигна во престижен и популарен спорт на Балканот, а пред се коментаторите Ивковиќ и Булиќ, ги имам слушано коментаторите на Арена кога коментираат Колеџ утакмици и добри се во техничкиот дел, но го немаат тој жар кога коментираат (ова за српската Арена).
Arena Sport
Sportske vesti uživo, rezultati iz fudbala, košarke, tenisa. Najbolji momenti iz sportskih mečeva, video hajlajtsi i sve o TV Arena Sport programu.www.tvarenasport.com
Тенисот ATP 1000 останува на SK до 2027 така прочитав коментар. Нуделе повеќе Arena Sport за да го земат но не успеале во тоа поради правата кој ги имала фирмата некоја си IMG и они си одлучуваат кому ќе ги продаде.Уште Формула, МотоГП и тенис остана на СК, и Евролигата, мада осеќам и таа ќе им ја земат веќе.
Мислам дека целта им е да имаат програма богата со домашни претставници, а тоа е Тенисот со Џоковиќ и остали српски представници и Евролигата со Звезда и Партизан. Пошто тоа е најгледано таму.Уште Формула, МотоГП и тенис остана на СК, и Евролигата, мада осеќам и таа ќе им ја земат веќе.
Epa ne im ja zele....slabo osekjas druzeУште Формула, МотоГП и тенис остана на СК, и Евролигата, мада осеќам и таа ќе им ја земат веќе.
Moto gp ostanuva na Sport klub najnova vest. Odbojka i kosarka, ping pong svestski prvensta ostanuvaat na sk, Fa cupot vo fudbal ostanuva naSk, Evro liga kosarka isto.i sekako Wimbledon .. Ne e se vo parite na Arena..
Арена сите имаа до пред година две? ЛШ кај гледаше до пред 2 години?Да бе да, и љубовта ја имаат смислено капиталистите и богаташите за да ја шиткаат на сиромашната раја.
Спортклуб изигруваа едно време богови, кога ќе имаше дерби натпревари во фудбал од Премиер лига и од Примера, таквите натпревари ги ставаат на дополнителните канали Нова Спорт или Спорт Клуб ХД или Спортклуб 6,7,8,9,10, канали кои помалку луѓе ги имаа кај нас и во Хрватска, БИХ и Црна Гора, со цел еден ист производ два пати да го продаваат. Лани, последна сезона како Премиер лига на Спортклуб, интересни дерби натпревари од Бундес лига ставаа на Нова спорт, канал кој го нема кај сите.
Стартуваа со Спортклуб канали од 1 до 5, и луѓето во споменатите држави ги имаа тие канали кај своите тв оператори и дерби натпреварите одеа на овие Спортклбу канали од 1 до 5, ама Спортклуб се полакомија и им текна одредени содржини да префрлаат на Нова Спорт и останати новокомпонирани канали за да уценуваат за уште пари од тв операторите од соседните држави на Србија.
Е сега, нека се драпаат во Спортклуб и нека сами себеси се утешуваат со содржини кои ти ги имаш напишано.
Кармата е чудо.