Од како знам за Eurosport ми биле официјален канал за пренос на Олимписки игри. И вреди да продолжат да пренесуваат тоа.Pravata za Olimpiski igri 2026 do 2032 gi zema Eurosport
Пренесуваат за Србија,бидејќи они ги имаат правата.Прочитав на еден форум за тв (да не правам реклама тука а може и го знаете) 31.12.2023 на Sport klub им истекува договорот за емитување на F1. Што значи право на емитување имаат уште годинава а после ќе видиме дали ќе земаат нов договор за да продолжат со емитување или ќе им го земе и тоа Arena Sport.
Го имаат правото за Србија да пренесуваат.Светското ракомет има преноси и на Arena Sport
Не го пратам ракометов но денес видов има два натпревари и двата се пренесуваат на Arena Sport.
МРТ 1 и МРТ 3 пренесуваат само по еден натпревар.
МРТ пренесуваат три натпревари дневно.Светското ракомет има преноси и на Arena Sport
Не го пратам ракометов но денес видов има два натпревари и двата се пренесуваат на Arena Sport.
Подобро да остане на Спорт Клуб бидејќи ,на каналите од Спорт клуб 5 ,6,7,8 ,9,10 даваат со сите расположиви камери трката.Така е и за Мото ГП.Прочитав на еден форум за тв (да не правам реклама тука а може и го знаете) 31.12.2023 на Sport klub им истекува договорот за емитување на F1. Што значи право на емитување имаат уште годинава а после ќе видиме дали ќе земаат нов договор за да продолжат со емитување или ќе им го земе и тоа Arena Sport.
Верувам дека такво нешто може и Arena Sport.Подобро да остане на Спорт Клуб бидејќи ,на каналите од Спорт клуб 5 ,6,7,8 ,9,10 даваат со сите расположиви камери трката.Така е и за Мото ГП.
Е уше ова Арена да им земеше . Додуша немаат канали тие толку веќе.На Спортклуб ќе се емитува Елитната Саудиска Лига, и тоа првите утакмица од Недела
Ronaldo se vraća na Sport Klub!
Još jedna sjajna vest za verne gledaoce Sport Kluba. Od nedelje moći ćete da pratite u direktnim prenosima elitnu fudbalsku ligu Saudijske Arabije, u kojoj od ove godine igra i Kristijano Ronaldo.sportklub.rs
MARCELLO,Sekoja cest i na arena i sk kanalite...ama Januari e mesec na Eurosport so najdobrite nastani od zimskite sportovi so Novogodisnata Turneja vo ski skokovi ,snooker,i sekako Australia Open...Eurosport vo sekoj dom ..Светското ракомет има преноси и на Arena Sport
Имам на Телеком MaxTV Eurosport 1 и 2. Не пратам многу спорт, највеќе гледам тенис.MARCELLO,Sekoja cest i na arena i sk kanalite...ama Januari e mesec na Eurosport so najdobrite nastani od zimskite sportovi so Novogodisnata Turneja vo ski skokovi ,snooker,i sekako Australia Open...Eurosport vo sekoj dom ..
I jas imam max tv..4 god nemavme Eurosport.sega sme preporodeni ..i sekako cekame nova titula na Nole iako igra povreden...sto bi rekle komentorite na Eurosport "wounded warrior"Имам на Телеком MaxTV Eurosport 1 и 2. Не пратам многу спорт, највеќе гледам тенис.
Ти гледаш со англиски коментаторI jas imam max tv..4 god nemavme Eurosport.sega sme preporodeni ..i sekako cekame nova titula na Nole iako igra povreden...sto bi rekle komentorite na Eurosport "wounded warrior"