Класика ала '90 курчење на Пет Рајли
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Пораката гласи толку сте небитни што ќе дојдиме колку да се прошетаме.
Кај Бостон, прво, ростерот добар ама тренерот просечен за одбрана па тоа го кошта тимот пошто во ПО битно е да играш одбрана.
Друга работа, покрај тоа што на почеток на сезона имаа афера со промена на тренер, на средина на сезона си дозволија да им се испуштат шпекулации дека Џејлен Браун е во некои комбинаторики за трејд. ВИДОВМЕ каква сезона и каков ПО му врати истиот после тоа и НЕКА им е - така треба.
Крај краева мило ми е што она препиченото лигле Тејтум отпадна пошто братот ако ја свртеа магично од 3-0 н а 3-4 бетер од Лебронтије во ГОАТ муабет ќе беше со самофалење и бустање на егото.
Башка муабет што во 7 решавачка утакмица натпреварот пред домашна публика го почнуваш со 15 поени во прва четвртина и го завршваш со 18 во последна, само по себе тоа значи дека НЕ си за да одиш понатаму, не си заслужил.
Нека набркаат и Хариси и Ембиди и брадоњовци у пм...
Каква шанса какви бакрачи нека фаќа магла Харден не е више време за проби..
Нурс е болен од мозокот штом прифати ваков тим да води, но океј ваљда најдебело конто ќе има оттаму. Не знам Харис колку зема, мислам дека е доста платен и никој не би го зел инаку веднаш мора да го даде некаде ако можи, Харден ако не му се игра баскет нека оди Хјустон, нека состават некој тим колку да му вадат шанса на Ембид да игра финале на исток вгодина и тоа ќе биде.
Онаа пичката „Абе ајде само јас и Харден ќе играме?“ нема ич да ја коментирам пошто за да си шампион прво треба карактер, после тренинг, на крај талент. Овај го има последното во изобилие + физички предиспозиции, за другите две работи послабо. Така да, дали останаите играчи од тимот ќе сакаат и КОЛКУ ќе сакаат после такви изјави да играат со него и да го гледаат како лидер, ќе видиме.
Jimmy e toa sto Lebron bese vo 2006. Ajde da vidime dali ke go osvoi sea finaleto ili ke jadat metla od Denver.
Бегај бе, се плаши од пчела ко Леброн бил
A bee interrupts Jimmy Butler's press conference Subscribe: https://www.youtube.com/user/BleacherReport?sub_confirmation=1Follow on IG: http://www.instagra...
www.youtube.com
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Ајде титула за Јокара, освен ако не се угаси Мареј скроз не гледам како Мајами ќе го добие финалето (ќе треба на секој натпревар како луди да шутираат за 3, ама и тие играат топло ладно во овој дел од играта).