НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Mi izgleda kako da Harden ke potpise nov dogovor so Fila, ke se isprobaat uste ednas so Embid... ako bide taka togas daj barem neka donesat uste nesto asalno vo ekipa... brkaj go onaj Tobias Harris prav drvar e...
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Со Ник Нрс ако не напрат нешто Сиксерси слободно нека се укинат како франшиза а Ембид да се врати на одбојка.

Иначе се нешто мислам вечер ќе биди blowout за Селтикси од 20-30+.. Се надевам грешам

Член од
11 април 2023
Мислења
123
Поени од реакции
342
Освен Брадата кој има опција следната сезона да биде слободен играч,другите играчи во ростерот на Филаделфија сеуште имаат активни договори и ростерот горе-доле би бил ист како оваа сезона.
Со доаѓањето на Ник Нурс очекувам во Фили ситуацијата да остане статус кво.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.500
Поени од реакции
8.057
Освен Брадата кој има опција следната сезона да биде слободен играч,другите играчи во ростерот на Филаделфија сеуште имаат активни договори и ростерот горе-доле би бил ист како оваа сезона.
Со доаѓањето на Ник Нурс очекувам во Фили ситуацијата да остане статус кво.
Јеп... Ник е одличен тренер, меѓутоа не е чудотворец. Кога освои титула го имаше Каваи во екипа у уште еден куп играчи кои играа покрај него. Во Филаделфија нема играч на нивото на Каваи, само втори и трети виолини во оркестарот.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.309
Поени од реакции
3.365
Нека набркаат и Хариси и Ембиди и брадоњовци у пм...
Каква шанса какви бакрачи нека фаќа магла Харден не е више време за проби..

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Navodno Nurs mozel da bira pomegju Feniks i Fila... odbral Fila...

Последно уредено:
Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
FxVYC3OaIAANsUc.jpeg

Ke ja vrtat no kje bide interesna zavrsnica mozebi povtorno na 1 posed...

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.663
Поени од реакции
88.518
Само мене ли ме нервира кога е тајмаут или пауза, како се глупираат навивачиве кога ќе ги фати камера? Ама онака еден нема да седи мирен и да мафне на камерата, сите изиграваат мајмуни на големиот екран, од најмладо до најстаро. ПУ!!!

Damn Americans...i hate those bastards.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.036
Мајами има 20 разлика и шутира на 16-17 секунди до крај на нападот? Абре седи мирен барем до 7-8 сек до крај, Бостон се нервозни нема време ќе те фаулират секако.

Сепак мислам готово е, Батлер кога е шутерски расположен немаат одговор овие. Мајами шутира 50% за 3, 14 од 28 шута.:cuc:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.500
Поени од реакции
8.057
Штом Данкан Робинсон ја положува под кош, значи одбраната на Бостон е сирење :)
Исто така, у моментов додека го пишувам постов цел тим на Мајами има 8 изгубени топки, кај Бостон Џејлен Браун сам има 8 изгубени топки. У некоја српска серија имаше реплика „Неќе тако роѓаче“ :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom