- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.412
- Поени од реакции
- 118.874
Не се мачам, те прашувам само. Ај иди гејмај 24/7 и воспитувај дете, не те замараме веќе.Не се мачи, пиле, не секој има умствен капацитет да детектира сарказам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се мачам, те прашувам само. Ај иди гејмај 24/7 и воспитувај дете, не те замараме веќе.Не се мачи, пиле, не секој има умствен капацитет да детектира сарказам.
Знам дека не се мачиш, приметив.Не се мачам, те прашувам само. Ај иди гејмај 24/7 и воспитувај дете, не те замараме веќе.
И?Кога сме кај ќотекот, мое лично искуство:
татко ми најстрашното што го правеше беше да подвикне и после беше разочаран од тоа што сум го направила, на пример, за што ми подвикнал. Ама јас многу се плашев од него, чекорите кога ќе му ги чуев дека доаѓа, ме стресуваа, и се преиспитував дали сум направила нешто за што можеби ќе ми подвикне.
А тоа што се плашев од него, всушност беше масло на мајка ми: таа ме плашеше со него, и ако некој ми удрил шамар, тоа била мајка ми, последен пат во прва година средно бев.
Не требаше вие да го браните Бобан, него го бранеа институциите, за обид за убиство за цело семејство и убиство на дете доби 5 години затвор, не сте до толку и за ова да се буните и да протестирате.Не знам зошто мешаш национализам. Јас колку што знам, ниту еден не излезе да го брани Илиќ за она што го направи. Немаше протести, немаше никакво глумење жртва. Полицаецот што уби двајца Албанци за паркинг во Тетово/Гостивар доби доживотен затвор.
Од друга страна, мал милион примери ке ти дадат каде Албанци убиле Македонец, а потоа имало контра протести, да се ослободи убиецот. Сакаш да збориме за навивачот на Вардар, Монструм, бодење по автобуси, и да не зборам за настани од време од војната.
Зарем немаш малку срам па овој случај го ставаш тука како контра-аргумент за кого важи, а за кого не законот во Македонија?
Загреота, обезправено суштество.Не требаше вие да го браните Бобан, него го бранеа институциите, за обид за убиство за цело семејство и убиство на дете доби 5 години затвор, не сте до толку и за ова да се буните и да протестирате.
Полицаецот од Гостивар не доби доживотна, туку доби 19 години а убил двајца со огнено оружје.
Само идиот или злобен човек би викал дека кога има случај албенец вс македонец институциите се рамноправни.
Така е, се слагам. Во никој случај институциите не се рамноправни према македонците. Ехеее колку криминалии ви се простени, па никому ништо. Само ретардиран народ може да протестира и да бара правда за убијци кои газеа дете до смрт. Не знам како не ви е срам на вакви теми да се јавувате.Само идиот или злобен човек би викал дека кога има случај албенец вс македонец институциите се рамноправни.
А ти си од идиотите или злобните?Така е, се слагам. Во никој случај институциите не се рамноправни према македонците. Ехеее колку криминалии ви се простени, па никому ништо. Само ретардиран народ може да протестира и да бара правда за убијци кои газеа дете до смрт. Не знам како не ви е срам на вакви теми да се јавувате.
Од обесправените во своја држава што мора да го гледа шлајмот во највисоките институции.А ти си од идиотите или злобните?
Puno, kako kozite?А ти си од идиотите или злобните?
Сосе нашиот шлајм ако веќе сме реални…Од обесправените во своја држава што мора да го гледа шлајмот во највисоките институции.
Ќути и ја тоа мислам оваа е сигурно проверен факт нема даље..среќа вие го предадовте целото оружје во-Суштинска жетва или како и да се викаше операцијата..добро остаивте по некој калаш за свадби,сунет и такви работи и по некој за плашење на каури ако дојде некоја наредба со амин на некоја амбасада..Сега гледам уште еден случај, катастрофа.
Иначе Србија е една од државите кои имаат најмногу оружја по глава на жител во светот, највероватно не се броени оружјата на црно.