Не реков дека странкињите се курви, од моите досегашни искуства најубаво ми било со Македонки, барем ако збориме за сериозна врска. Сум имал авантури со девојки од 3-4 различни нации, само една хрватица ми направи да се заљубам во нејзе, а искрено не би влегол во врска ако не ми заигра нешто у стомакот, а тоа не ми се десило ни со една странкиња.
Претпоставував дека мислеше на то не дека рече, сепак моја грешка, затоа шо со сите досега шо сум зборувал машки не сакаат странкиња затоа шо демек не биле верни и биле sluts и со наша било најубо, шо воопшто нема никаква врска.
luge be use li ne sfativte deka tinder e hook up app. ne e za baranje zena ili stalna vrska nego za edna/dve veceri...
imas drugi aplikacii za drugi nameni. ovde nitu baras zena, nitu baras sledma mislica ili model...
idealno baras nesto sto mozes da bocnes u saat vreme od zapoznavanje sto nema da te kosta poveke od klasicna prostitutka i da e kolku tolku normalna znaci idealno sakas da moze da odrzi saat vreme muabet bez da te izvadi od koza...
sve drugo e veke nadvor od domenot za sto tinder egzistira.
То е само американско срање, и не важи за континент како Европа со различни култури и нации. Напротив во Европа Тиндер се користи за сериозни врски, имаш hook ups, то е нормално, ама многу го користат за сериозна врска. Исто така и Bumble.
negledam poenta togas da si go gubite vremeto so tinder
Во МК е само губење време. Не знам зошто некои машки пробуваат. Можи и заради повод од лажна надеж, дека нешто че излези, че биди.
vo makedonija verojatno povise zenski bi koristele tinder da ne bi go imal toj hook up image, ovaka sram im e nekoj da gi vidi na aplikacijata. no realno na zenskite vo mk i ne im ni treba takva aplikacija, nitu za hook up nitu za ozbilno, imaat veke ogromen izbor preku fb, insta itn. dovolno e da udri like na slika od nekoe masko i ako ja sviga vednas ke i prati poraka. ako ne nisto strasno, slucajno udrila like, no shame.
Не е баш така преку ФБ и Инста. Кај нас оти сме многу мало општество играат други улоги и фактори. Ако немаш голем број на пријатели и пријателки, и всушност не си познат (ајде да речиме до некоја мера), а си просечен, не иди предвид да се запознајш, ти како маж сакаш, ама кај жените влијае подруго оти гледаат на социјалниот статус, ликот (имиџот), познатоста, ако си никој и ништо, па и да е просечна, немаш шанси да се запознајш. Шансите се премали. Во мало општество кај шо секого знај шо прај, а ти не си во таа каша, не се надевај дека нешто че напрајш, автоматски си отфрлен. Има многу работи шо сакам да ги кажам за ова, ама не сакам off topic да бидам. Има многу машки кај нас шо се single баш заради то шо го наведив.