Џ
Џонтра Волта
Гостин
Да беше јак Коло Муани немаше да утне гол против Аргентина hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tuka se moite komentari i ne mozam da gi editiram. ke pokaze vremeto koj e vo pravo pa za diskusijava mozeme da se potsetime za nekoja godina.Па баш поради статистика е и хајпнат Муани сезонава.
Една добра, многу добра сезона во кариерата. Во Ајнтрахт.
Не знам дали си фан на Баерн, или друг германски клуб, ама баш деновиве прочитав нешто токму на темава. Помеѓу скаутите во Баерн се споменал и Коло Муани, но овие не биле сигурни за негов потенцијален ангажман поради тоа што играта ја базирал воглавно врз отворен простор (како и секој напаѓач од Бундес скоро, читај последно Вернер).
Од тоа што јас малку го имам гледано, скаутите и те како имаат право. А знаат и повеќе од мене сигурно.
Сеедно.Штета што во ист ден се погодија Ливерпул - Реал Мадрид и Ајнтрахт Франкфурт - Наполи.
Не се согласувам.Сеедно.
И да беа во различна декада - никој нема да гледа Франкфурт - Наполи освен фановите на екипите.
Ti kutriot nemozes da prebolis deka napoli ovaa sezona e najdobar...,Мојот човек Коло Муани ќе избруталира вечер. 3 1 за ФраМкфурД, товарајте слободно.
Исто и Среал Бламдрид ќе изгуби, не може вечно да имаат среќа хехехехе
Нема везе глуп си секако и не ги пратеше муабетите за Коло Муани. Ме боли уво за Наполи у ЛШ иначе.Ti kutriot nemozes da prebolis deka napoli ovaa sezona e najdobar...,