UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2016
Мислења
2.171
Поени од реакции
5.825
Па баш поради статистика е и хајпнат Муани сезонава. :)
Една добра, многу добра сезона во кариерата. Во Ајнтрахт.

Не знам дали си фан на Баерн, или друг германски клуб, ама баш деновиве прочитав нешто токму на темава. Помеѓу скаутите во Баерн се споменал и Коло Муани, но овие не биле сигурни за негов потенцијален ангажман поради тоа што играта ја базирал воглавно врз отворен простор (како и секој напаѓач од Бундес скоро, читај последно Вернер).
Од тоа што јас малку го имам гледано, скаутите и те како имаат право. А знаат и повеќе од мене сигурно.
tuka se moite komentari i ne mozam da gi editiram. ke pokaze vremeto koj e vo pravo pa za diskusijava mozeme da se potsetime za nekoja godina.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Штета што во ист ден се погодија Ливерпул - Реал Мадрид и Ајнтрахт Франкфурт - Наполи.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Штета што во ист ден се погодија Ливерпул - Реал Мадрид и Ајнтрахт Франкфурт - Наполи.
Сеедно.
И да беа во различна декада - никој нема да гледа Франкфурт - Наполи освен фановите на екипите.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Сеедно.
И да беа во различна декада - никој нема да гледа Франкфурт - Наполи освен фановите на екипите.
Не се согласувам.
Тие два тима играат супер фудбал оваа сезона и секој што сака фудбал ќе сака да го гледа тој натпревар, да би бил во различен распоред.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.545
Поени од реакции
22.217
I ja ke go gledam Frankfurt. Tesko ke bide za niv ama sve e mozno.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.504
Поени од реакции
114.550
Мојот човек Коло Муани ќе избруталира вечер. :cool: 3 1 за ФраМкфурД, товарајте слободно.

Исто и Среал Бламдрид ќе изгуби, не може вечно да имаат среќа хехехехе ;):):cool::ROFLMAO::D

Член од
14 август 2010
Мислења
814
Поени од реакции
526
Мојот човек Коло Муани ќе избруталира вечер. :cool: 3 1 за ФраМкфурД, товарајте слободно.

Исто и Среал Бламдрид ќе изгуби, не може вечно да имаат среќа хехехехе ;):):cool::ROFLMAO::D
Ti kutriot nemozes da prebolis deka napoli ovaa sezona e najdobar...,:)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.649
Поени од реакции
18.909
Јас мислам вечер Франкфурт не губи, потценети се некако. Јесте Наполи имаат страва сезона ама нема да му биде лесно на гостување вечерва.
А за другиот натпревар немам коментар.
Ливерпул исто како Атлетико, комплекси имаат од Реал, и во најслаба форма да е Реал а овие обратно пак ќе изгубат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom