Ама слабо изиграл, јебига ние не сме експертите па да знаемеLeao has been nominated for the Champions League Player of the Week.
Imalo barem 6,7 so izigrale bolje od negoАма слабо изиграл, јебига ние не сме експертите па да знаеме
A koga ne ti odi vo prilog za nagrada od Uefa ne vazi, ama koga mu davaat na Maldini za najdobar tehnicki direktor togas toa ti e glaven argument vo sekoja diskusija. Kako taka?Бетер од децана сте. Леао е офанзивен играч. Леао во офанзива немаше нит гол нит асистенција. 1-0 победивме благодарејќи на дефанзивната игра. Во која поголем удел имаа други играчи. Ама добро чим Уефа вика бил МОМ точно е. Пошто они никад не грешат и секад се поштени. Немој само утре да плачете и да пцуета кога ќе го прогласат Рамос за најдобар штопер во историјата пред Малдини и Барези.
Не. Никад не сум ја земал наградата од уефа за единствен и главен фактор кај Малдини. Малдини си го заслужи тоа со фактот дека со ич пари скоро направи шампионски тим кој осовои титула. Не знам што не е јасно тука.A koga ne ti odi vo prilog za nagrada od Uefa ne vazi, ama koga mu davaat na Maldini za najdobar tehnicki direktor togas toa ti e glaven argument vo sekoja diskusija. Kako taka?
Eve ova ti e uste po ne bitna organizacija. Tuka argumentot ti e toa. Demek eve i oficijalno najdobri se, nemoj da ste gi kritikuvale veke, nagrada dobile od nekoja nebitna americka idiotska organizacija, duri ova soccer koa ke go vidam nz kako si se osmelil da objavis.Ама како вака награди? Па во фан клубов има луѓе рекоа не ги бива Малдини и Масара за директори. Особено Малдини. Што праат сега со наградиве. Ццццц
Прво не е ова Уефа. Ама ајде нека ти биде. Друга работа не е само дека добил награда и толку готово. Резултатите си кажаа за тоа. Не знам што толку не е јасно. Ко што кажувам за Леао. Ајде кажи ми ти кој беше офанзивниот придонес на Леао против Тотенхем?Eve ova ti e uste po ne bitna organizacija. Tuka argumentot ti e toa. Demek eve i oficijalno najdobri se, nemoj da ste gi kritikuvale veke, nagrada dobile od nekoja nebitna americka idiotska organizacija, duri ova soccer koa ke go vidam nz kako si se osmelil da objavis.
Ne mi e poentata da ti praam gotchu moment, ali kontradiktoren si.
Реално Рома не зависат од ЛШ пошо никад не ни биле сериозен тим што сака да гради тим за титула...демек ако не фатат ЛШ ќе треба да продаваат играчи? Кој ќе го продадат, Заниоло им отидеGazzetta - La qualificazione in Champions diventa l'ago della bilancia: c'è tanto in gioco
samo za Milan vazi ova , deka Juve Inter i Roma se vo totalen minus ne igra uloga .
Kolku samo pritisok ima nad Milan od mediumite , vo najbitnite meca za Milan
Ako se prodava Leao (100?ml) bez chl znaci sigurmo mozat da zemat nekoj drug , mozebi nema da se investirst site pari no Noa lang ili Okafor do 30 mil moze da de zemat , plus deugite ograci site se so dolg dogovor 2027 taka sto nema da bide tragixno tolku.Реално Рома не зависат од ЛШ пошо никад не ни биле сериозен тим што сака да гради тим за титула...демек ако не фатат ЛШ ќе треба да продаваат играчи? Кој ќе го продадат, Заниоло им отиде
Јувентус ако пак ги репнат казна ќе се борат за опстанок така да ЛШ е више бајка за нив.
Интер а фатиле а не фатиле ќе биде продаден тимот до летово и ќе имаат големи промени у играчите...
Милан реално најмногу би изгубил затоа што Леао автоматски го продаваат ако не фатат ЛШ а замена тешко ќе земат без пари од ЛШ, ќе го гледаме Ребич лево
Pod koza mu im vlezeno na Pioli, sig mu go lize gazot 24/7, drugo objasnuvanje nema.Не знам зошто Брахим е незаменлив и други не добиваат повеќе шанса. Па и Ребиќ нека биде тој, доколку Пиоли уште не им дава повеќе шанса на новите.