Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Бетер од децана сте. Леао е офанзивен играч. Леао во офанзива немаше нит гол нит асистенција. 1-0 победивме благодарејќи на дефанзивната игра. Во која поголем удел имаа други играчи. Ама добро чим Уефа вика бил МОМ точно е. Пошто они никад не грешат и секад се поштени. Немој само утре да плачете и да пцуета кога ќе го прогласат Рамос за најдобар штопер во историјата пред Малдини и Барези.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Бетер од децана сте. Леао е офанзивен играч. Леао во офанзива немаше нит гол нит асистенција. 1-0 победивме благодарејќи на дефанзивната игра. Во која поголем удел имаа други играчи. Ама добро чим Уефа вика бил МОМ точно е. Пошто они никад не грешат и секад се поштени. Немој само утре да плачете и да пцуета кога ќе го прогласат Рамос за најдобар штопер во историјата пред Малдини и Барези.
A koga ne ti odi vo prilog za nagrada od Uefa ne vazi, ama koga mu davaat na Maldini za najdobar tehnicki direktor togas toa ti e glaven argument vo sekoja diskusija. Kako taka?

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
A koga ne ti odi vo prilog za nagrada od Uefa ne vazi, ama koga mu davaat na Maldini za najdobar tehnicki direktor togas toa ti e glaven argument vo sekoja diskusija. Kako taka?
Не. Никад не сум ја земал наградата од уефа за единствен и главен фактор кај Малдини. Малдини си го заслужи тоа со фактот дека со ич пари скоро направи шампионски тим кој осовои титула. Не знам што не е јасно тука.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Ама како вака награди? Па во фан клубов има луѓе рекоа не ги бива Малдини и Масара за директори. Особено Малдини. Што праат сега со наградиве. Ццццц
Eve ova ti e uste po ne bitna organizacija. Tuka argumentot ti e toa. Demek eve i oficijalno najdobri se, nemoj da ste gi kritikuvale veke, nagrada dobile od nekoja nebitna americka idiotska organizacija, duri ova soccer koa ke go vidam nz kako si se osmelil da objavis.

Ne mi e poentata da ti praam gotchu moment, ali kontradiktoren si.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.272
Поени од реакции
14.605
Денес сведочиме на јубилејно спомнување на "експертите" по 500ти пат.

Нека е со среќа, со надеж дека следниот јубилеј ќе биде свечено одбележан.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Eve ova ti e uste po ne bitna organizacija. Tuka argumentot ti e toa. Demek eve i oficijalno najdobri se, nemoj da ste gi kritikuvale veke, nagrada dobile od nekoja nebitna americka idiotska organizacija, duri ova soccer koa ke go vidam nz kako si se osmelil da objavis.

Ne mi e poentata da ti praam gotchu moment, ali kontradiktoren si.
Прво не е ова Уефа. Ама ајде нека ти биде. Друга работа не е само дека добил награда и толку готово. Резултатите си кажаа за тоа. Не знам што толку не е јасно. Ко што кажувам за Леао. Ајде кажи ми ти кој беше офанзивниот придонес на Леао против Тотенхем?

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.180
Поени од реакции
748
Gazzetta - La qualificazione in Champions diventa l'ago della bilancia: c'è tanto in gioco
samo za Milan vazi ova , deka Juve Inter i Roma se vo totalen minus ne igra uloga .
Kolku samo pritisok ima nad Milan od mediumite , vo najbitnite meca za Milan

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.891
Поени од реакции
6.726
Gazzetta - La qualificazione in Champions diventa l'ago della bilancia: c'è tanto in gioco
samo za Milan vazi ova , deka Juve Inter i Roma se vo totalen minus ne igra uloga .
Kolku samo pritisok ima nad Milan od mediumite , vo najbitnite meca za Milan
Реално Рома не зависат од ЛШ пошо никад не ни биле сериозен тим што сака да гради тим за титула...демек ако не фатат ЛШ ќе треба да продаваат играчи? Кој ќе го продадат, Заниоло им отиде :D

Јувентус ако пак ги репнат казна ќе се борат за опстанок така да ЛШ е више бајка за нив.

Интер а фатиле а не фатиле ќе биде продаден тимот до летово и ќе имаат големи промени у играчите...

Милан реално најмногу би изгубил затоа што Леао автоматски го продаваат ако не фатат ЛШ а замена тешко ќе земат без пари од ЛШ, ќе го гледаме Ребич лево :D

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.180
Поени од реакции
748
Реално Рома не зависат од ЛШ пошо никад не ни биле сериозен тим што сака да гради тим за титула...демек ако не фатат ЛШ ќе треба да продаваат играчи? Кој ќе го продадат, Заниоло им отиде :D

Јувентус ако пак ги репнат казна ќе се борат за опстанок така да ЛШ е више бајка за нив.

Интер а фатиле а не фатиле ќе биде продаден тимот до летово и ќе имаат големи промени у играчите...

Милан реално најмногу би изгубил затоа што Леао автоматски го продаваат ако не фатат ЛШ а замена тешко ќе земат без пари од ЛШ, ќе го гледаме Ребич лево :D
Ako se prodava Leao (100?ml) bez chl znaci sigurmo mozat da zemat nekoj drug , mozebi nema da se investirst site pari no Noa lang ili Okafor do 30 mil moze da de zemat , plus deugite ograci site se so dolg dogovor 2027 taka sto nema da bide tragixno tolku.
Sepak pak ke kazam so ova kokurencija zalno ke bide da ne idat top4 , deneska treba da bide pocetokot na najmalku 7 povrzeni pobedi

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.272
Поени од реакции
14.605
Не знам зошто Брахим е незаменлив и други не добиваат повеќе шанса. Па и Ребиќ нека биде тој, доколку Пиоли уште не им дава повеќе шанса на новите.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Не знам зошто Брахим е незаменлив и други не добиваат повеќе шанса. Па и Ребиќ нека биде тој, доколку Пиоли уште не им дава повеќе шанса на новите.
Pod koza mu im vlezeno na Pioli, sig mu go lize gazot 24/7, drugo objasnuvanje nema.

Kajgana Shop

На врв Bottom