- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.706
Ne mu treba odmor, mu treba BenaccerНа Тонали му треба и одмор.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne mu treba odmor, mu treba BenaccerНа Тонали му треба и одмор.
Vo nekolku situacii 3ca imase pred nego. Koga vlece on tolku igraci na sebe drug treba da zeme da napravi nesto, ali kojИ јас мислам дека Леао изигра добар натпревар, сигурно беше меѓу подобрите.
Дури кога влезе Месијас почнаа да ги користат ваквите ситуации и просторот на десна страна.Vo nekolku situacii 3ca imase pred nego. Koga vlece on tolku igraci na sebe drug treba da zeme da napravi nesto, ali koj
Mislam ocajno ni fali 9ka od tipot na Lautaro, Alvarez. So Leao toj tip na spic ima da se isturi od golovi.Дури кога влезе Месијас почнаа да ги користат ваквите ситуации и просторот на десна страна.
Нема, тука е проблем што го влечат без разлика на формацијата. Особено со моменталниот Жиру, а и општо не е многу мобилен, плус Диаз кој не знае да користи простор и Де Кетеларе кој уште не е свесен кај е.
Ребиќ би бил можеби интересна опција, но оној од пред една година и повеќе.
Се слушаш ли што збориш? Има едно 5-6 души што имаа подбар наптревар од Леао. Тиао , Раде, Сале, Диаз, Кјаер, Калулу, Тео.Leao MOTM ali Castiel ja seti rabotava deka katastrofa utakmica imal Koj lik e, kral!
WOw ми пиша ekspert4e со 4ка. Како ме заеба секоја ти чест.Прегледај го приврзокот 367445
Ok ekspert4e olabavi
Се слушаш ли што збориш? Има едно 5-6 души што имаа подбар наптревар од Леао. Тиао , Раде, Сале, Диаз, Кјаер, Калулу, Тео.