Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.272
Поени од реакции
14.605
И јас мислам дека Леао изигра добар натпревар, сигурно беше меѓу подобрите.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Мене офанзивно ми беше прелош. Дефанзивно да сите беа топ.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.272
Поени од реакции
14.605
Vo nekolku situacii 3ca imase pred nego. Koga vlece on tolku igraci na sebe drug treba da zeme da napravi nesto, ali koj :D
Дури кога влезе Месијас почнаа да ги користат ваквите ситуации и просторот на десна страна.

Нема, тука е проблем што го влечат без разлика на формацијата. Особено со моменталниот Жиру, а и општо не е многу мобилен, плус Диаз кој не знае да користи простор и Де Кетеларе кој уште не е свесен кај е.

Ребиќ би бил можеби интересна опција, но оној од пред една година и повеќе.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Дури кога влезе Месијас почнаа да ги користат ваквите ситуации и просторот на десна страна.

Нема, тука е проблем што го влечат без разлика на формацијата. Особено со моменталниот Жиру, а и општо не е многу мобилен, плус Диаз кој не знае да користи простор и Де Кетеларе кој уште не е свесен кај е.

Ребиќ би бил можеби интересна опција, но оној од пред една година и повеќе.
Mislam ocajno ni fali 9ka od tipot na Lautaro, Alvarez. So Leao toj tip na spic ima da se isturi od golovi.

Okafor Welcome to Ac Milan? :D

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Leao MOTM ali Castiel ja seti rabotava deka katastrofa utakmica imal :D Koj lik e, kral!
Се слушаш ли што збориш? Има едно 5-6 души што имаа подбар наптревар од Леао. Тиао , Раде, Сале, Диаз, Кјаер, Калулу, Тео.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.914
Поени од реакции
23.330
Се слушаш ли што збориш? Има едно 5-6 души што имаа подбар наптревар од Леао. Тиао , Раде, Сале, Диаз, Кјаер, Калулу, Тео.

Не, само Тиа можда. Леао денеска си беше топ.

Каков мастерклас му одржа ќелавото на периката свака част. Ни еднаш не ми беше страв дека ќе примат гол како што беше тоа случај периодов кај се тресев на свако проаѓање центар на противникот.
Уште три утакмице немаше Тотенхем да даде гол

Штета што не дадоја барем уште едеа гол, еден шутојте со глава на Кетеларе или Тиа.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Super odbrana agresivno kako fati topka Kane ili Son odma..Malik super utakmica, brz i dobar defanzivec. Steta sto ne dade gol, De Ketelar imashe podobra sansa ovoj cel gol go promasi..i Perisic da ne ja zakacese nemase da odi vo gol..

Benacer fali vo sredina, za revans samo da bide spremen. Tata ne beshe los ali igra so noga e ocaj.

Kajgana Shop

На врв Bottom