Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.049
Поени од реакции
11.345
Прегледај го приврзокот 364722
Astra J 2013 2.0Turbo
2.0CDTI
1.7CDTI
Eve uba kola do 8000 evra. Ima delovi i poznati motori nosat. Najmalce defeci imat zadega.
.
Кога сме кај астрите, комшија имам фамилијарно сите им возат исклучиво Опел, претежно астри бензинци, вртат и по некоја вектра дизелаш од време на време.
Ги имаат отепано возење низ годините.
Друг комшија исто астра H, бензин/плин, за такси ја отепа ама од мајка ја зеде со дефект изгледа на компјутер и имаше маана му гасеше во возење.

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.027
Поени од реакции
1.521
Barem staj i link od kolata da vidime poveke sliki.

Член од
25 февруари 2019
Мислења
351
Поени од реакции
203
Само тој шо го дизајнирал воланот да оди на бесилка. Оваа верзија е најлична, новата е голем fail во изглед.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.005
Поени од реакции
5.866
Волку скапани каросерии за разлика од кај нас а во Европа немаат шанси да поминат технички преглед без проблеми се регистрираат во Калгари Канада:

Член од
3 февруари 2023
Мислења
1
Поени од реакции
0
Decki jas napraviv glupost ukuciv brisaci dodeka bea zamrznati i sega zadniot ne mi raboti ne se razbiram mnogu vo koli pa sakam da ve prasam sto dali treba da smenam samo brisac ili pak motorot na brisacot e rasipan?

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Decki jas napraviv glupost ukuciv brisaci dodeka bea zamrznati i sega zadniot ne mi raboti ne se razbiram mnogu vo koli pa sakam da ve prasam sto dali treba da smenam samo brisac ili pak motorot na brisacot e rasipan?
Осигурач 100 %, од искуство.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom