Општи дискусии за ТВ серии

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Воглавно бизарности :D
Kako trans bez bass drop, samo build up
Edging ahhaha

Prva epizoda ja pustiv pred nekoe vreme i poradi openingot rekov nikogas nema da go gledam ova… kakov 2 u 1 mi napravi koga ja pustiv random od site continue watching for wot dodeka se spremav za da jadam i da vrti nesto :D

Bunch of rich nutcases served by a bunch of poor nutcases. :D
Prvata so egzoticnite zvuci i majmuni theme bese mnogu zabavna, ovaa italija malce me nervira so operite no najmnogu od se me interesira kakov theme ke bide treta sezona i voopsto sto ke im bide zaednicko osven lanecot white lotus. I ovaa bogatata debela ja ima samo od prva i vo vtora so maz i, do sega kolku sto sum primetil.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Kako trans bez bass drop, samo build up
Edging ahhaha

Prva epizoda ja pustiv pred nekoe vreme i poradi openingot rekov nikogas nema da go gledam ova… kakov 2 u 1 mi napravi koga ja pustiv random od site continue watching for wot dodeka se spremav za da jadam i da vrti nesto :D

Prvata so egzoticnite zvuci i majmuni theme bese mnogu zabavna, ovaa italija malce me nervira so operite no najmnogu od se me interesira kakov theme ke bide treta sezona i voopsto sto ke im bide zaednicko osven lanecot white lotus. I ovaa bogatata debela ja ima samo od prva i vo vtora so maz i, do sega kolku sto sum primetil.
Да, од прва сезона и мене ми беше поубава најавната мелодија, а и позабавни ликови имаше.
Оној лигушот што плачеше по мамичка и собата, па Арманд царот што заврши неславно, па богаташот со децата...

Со дебелата на крај најинтересно ќе испадне. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Да, од прва сезона и мене ми беше поубава најавната мелодија, а и позабавни ликови имаше.
Оној лигушот што плачеше по мамичка и собата, па Арманд царот што заврши неславно, па богаташот со децата...

Uste mi falat likovite od prva i mislam zatoa nema da i dadam realna sansa i na novite no ne mi se ceka, sakam da ja doizedam.

Menadzerot od prva sezona kakov raspad sistema bese, unhinged. Takov lud presvrt samo vo sunny in philadelphia so rickety cricket imav videno, tolku smesno i zabavno. Likot razvali, kakvi izopaceni pogledi samo vadese hahahah

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Римејк на филм од 1956 година во мини серија.
Филмот го немам гледано ама серијава не е лоша:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.012
Поени од реакции
37.347
Не сум ја гледал White Lotus, ама едно што не ми е јасно: зошто ако има повеќе сезони ја сметаат за Limited Series?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.836
Поени од реакции
19.155
Јас изгледав неколку епизоди од прва сезона и ми се допадна. Менаџерот во првите две епизоди ме потсети многу на мојот менаџер од работа, во моментот кога пробваше да се извади за апартманот кој го букирал два пати на различни луѓе па пробваше да импровизира нешто:ROFLMAO:
Од сите страни го бараат него, а тој кутриот шаштисан цело време, скроз исто :)
Автоматски споено мислење:

Кога сме кај мини серии, месецов изгледани на Нетфликс
The fall
The Watcher
Pieces of her
Unbelievable
Collateral
Machos alfa

Сите ми се допаднаа, последната дели од овие другите оти е шпанска комична мини серија, па добро ми дојде малку ладење на мозокот :)

Последно уредено:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
The gays ahhahah
Do you know these gays hahahha
Kakov antiklimaticen klimaks so debelata :D

Ovie drugite, parovite, bea abominacija, scenes of a marriage meets love island, the bachelor ili takvi slicni reality showa ama pak ke kazam… zabavno! I kako staream se poveke i poveke ocenuvam so ovoj kriterium, kolku zabavno?

Personalot ovojpat, nemamerno ironicno, potfrli.

Triangle of sadness takov li vibe e? Taka procitav a go planiram.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
The gays ahhahah
Do you know these gays hahahha
Kakov antiklimaticen klimaks so debelata :D

Ovie drugite, parovite, bea abominacija, scenes of a marriage meets love island, the bachelor ili takvi slicni reality showa ama pak ke kazam… zabavno! I kako staream se poveke i poveke ocenuvam so ovoj kriterium, kolku zabavno?

Personalot ovojpat, nemamerno ironicno, potfrli.

Triangle of sadness takov li vibe e? Taka procitav a go planiram.
Triangle of Sadness го гледав пред серијава и далеку позабавeн ми беше. Скоро 3 саати смеење без престан. Гледај го, би требало да те бендиса штом ја свиѓаш WL.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Џ

Џонтра Волта

Гостин
The Wire ќе мрдне од мртва точка наречена апсолутно ништо не се дешава, споро, досадно и глупо истражување на детективите? Или да се поздравиме како ништо да не се десило.

Првата сезона едвај ја издржав, заврши као што заврши... да не се смеам, сакам постов да биде сериозен колку што може.
Ај викам втора сезона може ќе мрдне малце, ќе почне нешто да се дешава.. 3 епизоди исти кур, по старо си тера.

Смртно ме интересира за кој кур има 9.3 рејтинг и тоа може ќе ме влече да се борам со неа уште 50тина епизоди до крај.

Знам дека не се носат заклучоци за серија после 1 сезона ама ако ништо друго треба да биде индикатор за што те очекува понатаму.
До сеа не сум сретнал серија вака лошо и споро да почне.

2 епизоди од The Shield се поинтересни од цела 1 сезона на Жицава.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Се има некој логирано на HBO Max преку Телеком? Ги пробав сите комбинации со број на сметка, матичен, број на сим и со ништо не ми дава да се логирам.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.012
Поени од реакции
37.347
Се има некој логирано на HBO Max преку Телеком? Ги пробав сите комбинации со број на сметка, матичен, број на сим и со ништо не ми дава да се логирам.
Да, јас. Ама логиран сум со години веќе, да ме убиеш нема да ми текне како. Конто број, проба?

Kajgana Shop

На врв Bottom