Воглавно бизарностиJa bingnav white lotus prva sezona vcera i veke se preseliv vo italija so vtora sezona
Kakva e ovaa serija? Uste ne znam sto da ovekuvam
Bunch of rich nutcases served by a bunch of poor nutcases.Ja bingnav white lotus prva sezona vcera i veke se preseliv vo italija so vtora sezona
Kakva e ovaa serija? Uste ne znam sto da ovekuvam
Kako trans bez bass drop, samo build upВоглавно бизарности
Prvata so egzoticnite zvuci i majmuni theme bese mnogu zabavna, ovaa italija malce me nervira so operite no najmnogu od se me interesira kakov theme ke bide treta sezona i voopsto sto ke im bide zaednicko osven lanecot white lotus. I ovaa bogatata debela ja ima samo od prva i vo vtora so maz i, do sega kolku sto sum primetil.Bunch of rich nutcases served by a bunch of poor nutcases.
Да, од прва сезона и мене ми беше поубава најавната мелодија, а и позабавни ликови имаше.Kako trans bez bass drop, samo build up
Edging ahhaha
Prva epizoda ja pustiv pred nekoe vreme i poradi openingot rekov nikogas nema da go gledam ova… kakov 2 u 1 mi napravi koga ja pustiv random od site continue watching for wot dodeka se spremav za da jadam i da vrti nesto
Prvata so egzoticnite zvuci i majmuni theme bese mnogu zabavna, ovaa italija malce me nervira so operite no najmnogu od se me interesira kakov theme ke bide treta sezona i voopsto sto ke im bide zaednicko osven lanecot white lotus. I ovaa bogatata debela ja ima samo od prva i vo vtora so maz i, do sega kolku sto sum primetil.
Uste mi falat likovite od prva i mislam zatoa nema da i dadam realna sansa i na novite no ne mi se ceka, sakam da ja doizedam.Да, од прва сезона и мене ми беше поубава најавната мелодија, а и позабавни ликови имаше.
Оној лигушот што плачеше по мамичка и собата, па Арманд царот што заврши неславно, па богаташот со децата...
Со дебелата на крај најинтересно ќе испадне.
The gays ahhahahСо дебелата на крај најинтересно ќе испадне.
Triangle of Sadness го гледав пред серијава и далеку позабавeн ми беше. Скоро 3 саати смеење без престан. Гледај го, би требало да те бендиса штом ја свиѓаш WL.The gays ahhahah
Do you know these gays hahahha
Kakov antiklimaticen klimaks so debelata
Ovie drugite, parovite, bea abominacija, scenes of a marriage meets love island, the bachelor ili takvi slicni reality showa ama pak ke kazam… zabavno! I kako staream se poveke i poveke ocenuvam so ovoj kriterium, kolku zabavno?
Personalot ovojpat, nemamerno ironicno, potfrli.
Triangle of sadness takov li vibe e? Taka procitav a go planiram.
Да, јас. Ама логиран сум со години веќе, да ме убиеш нема да ми текне како. Конто број, проба?Се има некој логирано на HBO Max преку Телеком? Ги пробав сите комбинации со број на сметка, матичен, број на сим и со ништо не ми дава да се логирам.