- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 6.936
- Поени од реакции
- 23.737
Ајаааа ти стварно си бил многу глуп.А добро тогаш.
Поентата ти беше, како и секогаш, да се направиш паметен и да пројадеш трици, мислејќи дека си над ситуација.
Многу убаво се разбира што напиша, полека докторе на науки, не ти е писанието толку продуховено.
Не се разговараше тука за беџови на Твитер, се разговараше за некој лик на Твитер, фан на Челзи, кој споделил информација за висината на трансферот на Украинецот, која демек не е точна. Ете релативизрал навивачот и Челзи платил комплетни 100 милиони за него.
за да испадне дека Челзи изиграл паметно во случајов и платиле помалку од тоа што Арсенал планирал.
Промашена поентата, а?
Нема везе, и онака не беше наменет за тебе тој коментар, не знам што се избацуваш. Иди расправај се со "дуплиот" профил на Ставре, си забегал тоталка. Порано имаше и некој хумор, знаеше да избациш некоја смешка сега си чиста патетика и предмет на заебанција.
Не знам само што имаш толку против мене, сме имале точно една дискусија (онаа за Жоржињо пред година дена) а сум приметил многу пати како се нафрлаш само не сум реагирал. Поздрав, и со време побарај помош зашто вака како те гледам, не си со сите.