Kazav i posle letnite transferi na Fofana i Cucurela, a posle ova moze i da se dokaze toa, najgolemata plastika od klub nekogas. Ni zamackaa oci malku City i Psg godinive pa zaboraivme koj e koj. Kolku se frlija total? 500+? Airlija neka e, valjda ke fatite konferenciska posle 100 milionskiov ukrainec.
Овој гарант ни дома не го знаеле дека игра фудбал, директно од фронт во дрес на Челзи.
Ај ние што немаме памет, немаме, пари среќа имаме ама Арсенал бе, 95 нуделе за овој, 5 милиони помалку, што се случува со фудбалов, зошто се фураат вакви износи за тотални анонимуси, кога ќе пукне ебаниов балон, ми се згади од фудбал.
Овој гарант ни дома не го знаеле дека игра фудбал, директно од фронт во дрес на Челзи.
Ај ние што немаме памет, немаме, пари среќа имаме ама Арсенал бе, 95 нуделе за овој, 5 милиони помалку, што се случува со фудбалов, зошто се фураат вакви износи за тотални анонимуси, кога ќе пукне ебаниов балон, ми се згади од фудбал.
Не знам како им излегуваат математикиве со олку високи цени детево на прв поглед изгледа како добар играч ама па сепак има изиграно само 20 утакмици сениорски 100м за играч од украинска лига надвор од здрав памет.И не дека не го сакав во Арсенал ама за околу 50м вака и притисокот ако не покажува игри како што се очекува ќе го изеде нешто налик Санчо во МЈ.
Kazav i posle letnite transferi na Fofana i Cucurela, a posle ova moze i da se dokaze toa, najgolemata plastika od klub nekogas. Ni zamackaa oci malku City i Psg godinive pa zaboraivme koj e koj. Kolku se frlija total? 500+? Airlija neka e, valjda ke fatite konferenciska posle 100 milionskiov ukrainec.
Пишете некои трансфер вести за јаките клубови бе, три страни дискусија за просечен тим. Немам видено до сега вакви дискусии за Брентфорд, Џенова или Леванте. Изгледа затоа шо другите просечни тимови не трошат по 500 милиони на просек играчи.
Не знам како им излегуваат математикиве со олку високи цени детево на прв поглед изгледа како добар играч ама па сепак има изиграно само 20 утакмици сениорски 100м за играч од украинска лига надвор од здрав памет.И не дека не го сакав во Арсенал ама за околу 50м вака и притисокот ако не покажува игри како што се очекува ќе го изеде нешто налик Санчо во МЈ.
Статистички воопшто не е лош.
Ама па игра во Шахтјор, во украинска лига за време на војна.
Со сите околности земени, над 30-50 милиони не смее да кошта трансферов.
Против кој противници ги има бројките малиот?
Со 100 милиони буквално се пазарат 2 топ играчи од многу поконкурентни лиги.
Небитно дали за Арсенал или за Челзи станува збор.
Стварно не го сфаќам ова коцкање и бркање на млади таленти.
Со 100 милиони Челзи на пример можеше да го пазари Влахович, играч со ненормално добра статистика во Серија А, и тоа во Фиорентина, клуб којшто не е во топ 4.
Со 100 милиони сега, зимово, најмалце 3 добри играчи можеа да пазарат којшто ќе имаат инстант импакт. А не некое дете со пола сезона во ратна Украина што гази во Шахтјор.
Не ме сфаќај погрешно, да, топ потег ќе беше Сити на пример да го направеше ова, што има фул тим и вложува во иднината. Или Реал на пример што си ги купува бразилчињата и чека да пркнат.
Ама ваков Челзи, на којшто му треба инстант импакт, лупање на 100 милки за ваков играч.... Не, едноставно не. Може на долг рок ќе е топ трансфер, АМА
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.